Morri
Wysłany: Wto 09 Sty, 2018 15:54
Bukanor, zupełnie szczerze: nigdy nie spotkałam się z takim zachowaniem.... A jakby miał karton do szarpania, to nie przestawi się na karton? Bo kartony chyba są najbardziej atrakcyjne w tym zakresie...
_________________ "(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Karton jest ekstra do chowania się w nim i wyskakiwania z niego na Diesela i Winyla. Kartonu nie rozszarpuje, ale jeśli jest jakiś w zasięgu to do niego znosi gąbki.
Wczoraj w nocy słyszę już prawie przez sen, że coś kapie. Zapaliłam światło - a tam krów znowu z gąbką. Taką nasiąkniętą i kapiącą. Przed spaniem zmywałam z kuchni, ale zdawało mi się, że gąbką schowałam do szafki. Kiedy Krów zobaczył, że idę do niego zabrać mu gąbkę porwał ją pod łóżko i gruczał, bronił i szarpał się z nią. Zabrałam mu ją i zaniosłam do kuchni - a tam szafka otwarta. Czyli czort opanował otwieranie szafki ze zmywakiem i ścierką kuchenną. Już Winyl jest inteligentnym kotem (opanował otwieranie zatrzaskiwanych pojemników na chrupki, garnków, brytfany, szuflad itp.) ale widzę, że Krów go przebija.