kiniek

|
Wysłany: Czw 18 Lut, 2010 21:32 Akcja Bombkarni
|
|
|
W tym roku po raz kolejny właścicielka Galerii BOMBKARNIA zdecydowała się wesprzeć jakąś organizację pomagającą zwierzętom.
W drodze głosowania przez użytkowników FORUM MRUMRU Fundacja Koci Pazur została wybrana na beneficjenta tejże pomocy.
Na stronie internetowej Bombkarni są zaprezentowane ręcznie robione bombki na różne okazje i w najróżniejszych kształtach - dzwonki, kule, buciki, samochodziki, serdaki i... oczywiście Koty . W BOMBKARNI można także znaleźć niepowtarzalne pisanki wielkanocne.
Duży wybór kształtów i kolorów sprawia, że chciałoby się aby święta trwały przez cały rok . Z pewnością każdy znajdzie coś specjalnie dla siebie.
Bombki można zamawiać na stronie Bombkarni lub kupić w Galerii Bombkarnia mieszczącej się w Warszawie, przy ul. Emilii Plater 47 (vis-à-vis Sali Kongresowej).
Aby wspomóc działania naszej Fundacji poprzez zakup bombek, nalezy przy zakupie podać hasło "MruMru". Dzięki temu, 5% od każdego zakupu potwierdzonego hasłem będzie przekazane na pomoc bezdomnym zwierzętom.
Akcja będzie trwała do końca 2010 roku. Życzymy udanych zakupów!
 |
_________________ "Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!" |
|