Królowa Mania podpatrzyła miejscówkę szafową od Mańka i teraz sypiaja tam naprzemiennie lub też jednocześnie tylko na różnych półkach . Zrobiła się z niej ostatnio straszna pieszczocha.
Maniek- jak zwykle oaza spokoju, opanowania i dostojności kociej. Kocur o wyjatkowo pieszczotliwej osobowości i jedwabiście miekkim futerku, w sam raz do przytulania:).
Chcialam baaaardzo, ale to baaardzo pochwalic moje tymczasy Mańka i Manię. Dzis bylo pierwsze podejscie do obcinania pazurkow. Zdecydowalam sie zrobic to kiedy beda spaly i co? Ja sie balam, a one sie rozmruczaly, bo myslaly, ze im girki masuje . Moje zaskoczenie bylo ogromne, obciachanie pazurkow u dwoch kotow niecale 3 minuty, calosc na traktorku-chyba bylo im przyjemnie. Dumna z nich jestem
Maniory - idealne do przytulania i kochania
Przystojniak Maniek o lazurowo-morskich oczach, pieszczoch, łasuch i wspaniały towarzysz Mani .
Zakochiwać się !
Niesamowita gaduła, uwielbia głaskanie i podjadanie szynki z kanapek. Zwykła kotka o niezwykłym charakterze, bardzo kochajaca zarówno ludzi jak i inne zwierzaki, w szczególności Mańka. Oaza spokoju i delikatności.
One zawsze razem
Kocia miłość ponad wszystko i na zawsze
Maniek-przystojniak, z niebiańskimi oczyma i co więcej anielskim charakterem. Bardzo łagodny, przytulaśny i całuśny na maxa. UWIELBIA być całowany po głowie, drapany po brzuchu i pleckach.
A oto jego wymowny ziew
Zarówno Mania jak i Maniek bardzo lubią patrzeć przez okno i obserwować ptaki
Mania-przepiękna kotka i do tego gaduła. Uwielbia ptaki, w papugi może wpatrywać się godzinami. Świetnie dogaduje się zarówno z psami jak i kotami. Nienachalna, niekłopotliwa, wesoła. Uwielbia zabawy myszkami.
Mańki w odsłonie wakacyjno-leniwej. Spokojne, w pełni zsocjalizowane, kochające siebie i człowieka kociambry. Dostojność i delikatność w jednym.
Maniek-łóżkowy król. Uwielbia wylegiwać się w pościelach, szczególnie ceni sobie mięciutki polarowe kocyki i poduszki z mikrofibry. Leniuszek z niego wielki.
Mania-przepiękna, kotka o anielskim charakterze i mięciutkim futerku. Gadatliwa pieszczocha, koneserka szynek i wielka przylepa człowieka.
Maniek-mistrz wszelkich pozycji relaksacyjnych. Kocur o wyjątkowym charakterze i wielkim sercu, aksamitnym futrze i przepięknych zielonych oczach. Kocha człowieka i inne zwierzaki. Bardzo lubi masowanie i ugniatanie brzuszka.
Mania-dorodna, łagodna, przyjacielska i bardzo delikatna kocica. Ma nieposkromione pokłady miłości zarówno dla zwierzaków jak i ludzi. Kocha swojego największego przyjaciela Mańka ponad wszystko. Uwielbia drapanie po karku i pleckach. Szafa to jej ulubiony punkt obserwacyjny.
Duet delektujący się wspólnym towarzystwem. Kochają siebie ponad wszystko:)