Tytus
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
czas, czas i jeszcze raz czasAśka Wojniusz pisze:Na razie wątła ta nić niestetyMorri pisze:widzę, że nić sympatii już zawiązana

Dwa najbardziej przylepne i rozkochane we wszystkich istoty, które zawitały pod mój dach - czyli Aiko i Puma, przez pierwsze dwa tygodnie owarkiwały wszystkich i wszystko z wyjątkiem ludzi. Cierpliwości!
-
Hej!
Na trzy dni koty zostały same w domu (oczywiście przychodził do nich znajomy). Były rozdzielone przez cały czas w osobnych pokojach, ale i tak denerwowałam się okrutnie.
Wróciliśmy, koty wypuszczone. Cały wczorajszy dzień gonitwy takie, że sąsiedzi myślą chyba, że stadninę koni zaczęliśmy prowadzić...
Do tego łapoczyny, naskakiwanie na siebie... Mało syków, mało warczenia, ale z boku te zapasy (szczególnie z podgryzaniem uszu) wyglądają dla nas groźnie i sami nie wiemy do końca, czy to takie końskie zaloty, czy faktyczna nienawiść. Znów zaczęłam się martwić, czy one się dotrą kiedykolwiek...
A dziś rano Marek uraczył mnie następującą informacją: wczoraj wieczorem, jak już poszłam spać, Poziomka wylizała uszy Agrestowi, a następnie oba kociambry użyły Marka jako poduszki i zasnęły. To zresztą zobaczyłam na własne oczy, sprawdzając, czemu o 5 rano śpię sama. Teraz już wiem, że mam konkurencję
Ale rozumiem, bo sama nie mam sumienia ściągnąć z siebie śpiącego kota
Poza tym, chyba koty doszły do wniosku, że skoro dziś Dzień Ojca, to nie będą robić Tacie przykrości i cały dzień są grzeczne
Także trochę się uspokoiłam i znów widzę światełko w tunelu
Męskie przytulańce
https://picasaweb.google.com/1120473735 ... 2821164098
Trochę się boczymy, ale śpimy razem
https://picasaweb.google.com/1120473735 ... 4790573954
Pozdrawiamy
Aśka, Marek, Poziomka i Agrest
Na trzy dni koty zostały same w domu (oczywiście przychodził do nich znajomy). Były rozdzielone przez cały czas w osobnych pokojach, ale i tak denerwowałam się okrutnie.
Wróciliśmy, koty wypuszczone. Cały wczorajszy dzień gonitwy takie, że sąsiedzi myślą chyba, że stadninę koni zaczęliśmy prowadzić...

A dziś rano Marek uraczył mnie następującą informacją: wczoraj wieczorem, jak już poszłam spać, Poziomka wylizała uszy Agrestowi, a następnie oba kociambry użyły Marka jako poduszki i zasnęły. To zresztą zobaczyłam na własne oczy, sprawdzając, czemu o 5 rano śpię sama. Teraz już wiem, że mam konkurencję

Poza tym, chyba koty doszły do wniosku, że skoro dziś Dzień Ojca, to nie będą robić Tacie przykrości i cały dzień są grzeczne

Męskie przytulańce

https://picasaweb.google.com/1120473735 ... 2821164098
Trochę się boczymy, ale śpimy razem

https://picasaweb.google.com/1120473735 ... 4790573954
Pozdrawiamy
Aśka, Marek, Poziomka i Agrest
tak właśnie wygląda kocia zabawaAśka Wojniusz pisze: Mało syków, mało warczenia, ale z boku te zapasy (szczególnie z podgryzaniem uszu) wyglądają dla nas groźnie i sami nie wiemy do końca, czy to takie końskie zaloty, czy faktyczna nienawiść. Znów zaczęłam się martwić, czy one się dotrą kiedykolwiek...

-
-
Dla osoby, która nigdy nie miała przyjemności żyć z kotem, a co dopiero dwoma, nie wszystko jest takie oczywisteMorri pisze:Ależ one już się dotarły!! takie mycie uszu więcej znaczy niż pojedynczy wark, czy sykI dokładnie tak, jak mówi marinella: tak wygląda kocia zabawa

Super, że jesteście i rozwiewacie wątpliwości takiej panikary jak ja

-
-
My też pozdrawiamy i przesyłamy jeszcze ciepłe zdjęcie pary królewskiejjerzykowka pisze:Z ogromną przyjemnością przywitam się w wątku Poziomki i Agresta![]()
Uściski dla tej uroczej dwójki przesyłam!!! A dla Dużych pozdrowionka!!!

edit brynia: podmieniłam za duże zdjęcie na mniejsze, podlinkowane do oryginału
Ostatnio zmieniony 27 cze 2014, 19:13 przez Aśka Wojniusz, łącznie zmieniany 1 raz.