To bardzo rezolutna koteczka, kocha zabawę, moja Molly czasem przed nią ucieka jak już ma dość zaczepek ale generalnie dziewczyny fajnie się dogadują.
Martwi mnie tylko, że moja kocica ma na nas strasznego focha! Przestała przychodzić na głaski i ucieka kiedy próbujemy ją złapać, mam nadzieję że jej to minie
Kamagaro pisze:Martwi mnie tylko, że moja kocica ma na nas strasznego focha! Przestała przychodzić na głaski i ucieka kiedy próbujemy ją złapać, mam nadzieję że jej to minie
nie martw się moja Perła to samo miała na Veronę, a jak dołożyłam jej Parmę to już w ogóle była nakolankowym miziakiem a teraz tylko do spania przychodzi i to zaobrożowana we feromony musi nauczyć się Tobą dzielić z małym Futrem Flo PRZEPIĘKNA!
Co do reakcji rezydentów zgadzam się z Evą - moja Malinka też strzeliła focha i przez pierwsze dwa tygodnie nie chciała przychodzić do łóżka spać, a teraz jej przeszło i mam w łóżku cztery futerka grzewcze
U nas postępy, Florka się troszeczkę wyciszyła, a moja Molly przyszła się kilka razy do nas poprzytulać
Dziewczyny się ganiają, no może bardziej Flo goni Molly, syków i warków brak. Może będzie z tego przyjaźń?