Szamotki

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

o ja... siedzę w pracy i się rozpływam... obie dziewczyny kochane :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Paula, jesteś miszcz :: :: ::
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

oooooo :love: :love:
nie mogę, Kot na mnie leży.
paula_kropcia

Post autor: paula_kropcia »

gratki to nie dla mnie, tylko dla koty :wink: jeszcze sporo pracy przed nami, ale jest świetnie i tak :)
m_adzik

Post autor: m_adzik »

aaaale super ::
paula_kropcia

Z DS Bajdurki:
Dzień Dobry, mała broi. Daliśmy jej na imię Tosia. Uwielbia łapać rybki w akwarium, oczywiście wirtualnie, hi hi, puka łapką po szybie i je łapie i uwielbia przychodzić na lelochy do mojego męża o 5 rano. Apetyt też jej bardzo dopisuje.
Bajdurka znalazła jak widać swojego Pana przede wszystkim :: super że jej się tak udało, mam nadzieję, że Brawurka też szybko znajdzie swoją rodzinę, szczególnie jak się tak pięknie zmieniła teraz :)
paula_kropcia

2h podchodów, żeby kot przyszedł sam z siebie na obcinanie pazurków, no ale w końcu się udało i szpony obcięte :: traumy nie ma.
paula_kropcia

No to trafił mi się kot, co to mi żyć nie daje :roll: ciągle tylko by się łasił, tulił, ciamkał, przytulał i kto wie co jeszcze :twisted:
Rozpaskudził nam się koteczek :twisted: co prawda nadal nie ufna w stosunku do Zosi, ale nie ma z tym większego problemu, bo daje i jej się pogłaskać co pewien czas :).
Namiętnie śpi w umywalce, nie wiem co za fluidy tam mam, ale jest od niej uzależniona.

A tak poza tym to śpi, rojbruje i się tuli ot typowe kocie rozrywki :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Feromonowe dłonie :brawo:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

mam nadzieję, że lada dzień zaufa Zosi, wtedy obie będą zajęte sobą a Ty będziesz miała trochę spokoju ;)
paula_kropcia

no to stało się.......... Brawurka pojechała do nowego domu.
Zestresowała się biedulka, ale mniej niż jak przyjechała do mnie. Dała mi się wziąć na kolana i została wygłaskana, również przez nowego właściciela :). Później schowaliśmy ją w łazience owiniętą w jej kocyk. Brawurka będzie miała koleżankę- Rozalkę, łudząco podobną do niej tylko z troszkę ciemniejszym umaszczeniem. Rozalka zdawała się nie zauważać nowej lokatorki, ale pewnie się szybko zorientuje ::

Niech się jej wiedzie, bo malutka zasługuje bardzo na kochający domek!!
Awatar użytkownika
Essi

Post autor: Essi »

Strasznie się cieszę! Powodzenia, śliczna Brawurko :serce:
Narsil

Post autor: Narsil »

Rozalka już się zorientowała, że nagle w domu jest o jednego kota więcej. Na razie obsykuje oraz obwarkuje nową koleżankę, miejmy nadzieję, że wkrótce do siebie przywykną. :) Brawurka (już pod nowym imieniem - Riwka :) ) okupuje swoje ulubione pomieszczenie - łazienkę. Wciąż zestresowana, ale wierzymy, że z czasem poczuje się tu jak w domu.
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

strasznie się cieszę, że ostatnia z sióstr szamotkowych znalazła chałupkę... Oby każda tego typu kociakowa historia miała takie zakończenie....
Awatar użytkownika
Morri

Riwka :love: Piękne imię :good:
ODPOWIEDZ