Lilu i Kosma
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Śliczna Lilu odważnie otworzyła sezon balkonowy 2015.

Kosma natomiast tchórzliwie łóżkuje... Zmarzluch! Podkołdernik!
A poza tym - kociaki zostały po raz kolejny odrobaczone, niczego niepokojącego nie stwierdzono.
Lilu oczekuje na sterylkę, która odbędzie się w połowie nadchodzącego tygodnia.
I wszystko u nas ok. Czekamy niecierpliwie na pełnię wiosny, wtedy na balkon powędruje drapak i z doświadczenia wiem, że i rezydenci i tymczaski będą na nim spędzać całe dnie, zaciekle rywalizując o miejsce na najwyższej półce.

Kosma natomiast tchórzliwie łóżkuje... Zmarzluch! Podkołdernik!

A poza tym - kociaki zostały po raz kolejny odrobaczone, niczego niepokojącego nie stwierdzono.
Lilu oczekuje na sterylkę, która odbędzie się w połowie nadchodzącego tygodnia.
I wszystko u nas ok. Czekamy niecierpliwie na pełnię wiosny, wtedy na balkon powędruje drapak i z doświadczenia wiem, że i rezydenci i tymczaski będą na nim spędzać całe dnie, zaciekle rywalizując o miejsce na najwyższej półce.

Balkoning (a dziś przyjeżdża drapaczek!)
Na tej fotce miał być tylko Kosma, no ale Lilu musiała pokazać nochal utytłany w jogurcie:

No, udało się, jest Kosma:

Śliczny dwupaczek:

I Kosmaty znów sam:

No czyż oni naprawdę nie są piękni?

Następna sesja będzie na drapaku (sama się nie mogę doczekać popołudnia i oddalam od siebie świadomość, że i tak najfajniejszy będzie karton...
).

Na tej fotce miał być tylko Kosma, no ale Lilu musiała pokazać nochal utytłany w jogurcie:
No, udało się, jest Kosma:
Śliczny dwupaczek:
I Kosmaty znów sam:
No czyż oni naprawdę nie są piękni?
Następna sesja będzie na drapaku (sama się nie mogę doczekać popołudnia i oddalam od siebie świadomość, że i tak najfajniejszy będzie karton...