Ostatnio padło pytanie - co można powiedzieć o Czarce, żeby zachęcić do niej potencjalny DS... Zaczęłam się nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku, że... niewiele. Czarunia jest zwyczajną, małą czarną koteczką, nie ma ciekawego umaszczenia, nie robi zabawnych rzeczy, nie mruczy nawet specjalnie głośno...
Za to kocha przebywać obok człowieka, cichutko mruczeć, zwinięta w kłębek na sofie, towarzyszyć w kuchni, myć inne koty a czasem nawet człowieka to kotka bezproblemowa i nienarzucająca się... A czeka tylko na swój własny domek :3
Nadira pisze:Ostatnio padło pytanie - co można powiedzieć o Czarce, żeby zachęcić do niej potencjalny DS... Zaczęłam się nad tym zastanawiać i doszłam do wniosku, że... niewiele. Czarunia jest zwyczajną, małą czarną koteczką, nie ma ciekawego umaszczenia, nie robi zabawnych rzeczy, nie mruczy nawet specjalnie głośno...
Za to kocha przebywać obok człowieka, cichutko mruczeć, zwinięta w kłębek na sofie, towarzyszyć w kuchni, myć inne koty a czasem nawet człowieka to kotka bezproblemowa i nienarzucająca się... A czeka tylko na swój własny domek :3
a ja bym powiedziała tak:
Czarka - cudowna, przepiękna mała czarna. Mruczy do ucha cicho i delikatnie. Kocha człowieka!!! Idealna towarzyszka dla ludzi i innych kotów. Absolutnie bezproblemowa. Czeka na swój własny domek.
"W jej złocistozielonych oczach drzemią niejedne tajemnice - kto wie, co uda się odkryć cierpliwemu opiekunowi? To idealna towarzyszka dnia codziennego: nie zdominuje Twojego życia, tylko je uzupełni"
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
jaggal pisze:"W jej złocistozielonych oczach drzemią niejedne tajemnice - kto wie, co uda się odkryć cierpliwemu opiekunowi? To idealna towarzyszka dnia codziennego: nie zdominuje Twojego życia, tylko je uzupełni"
Dobry marketing to podstawa. Ja w ogóle nie rozumiem, jak można powiedzieć i kocie, że jest zwyczajny, dla mnie każdy jest nadzwyczajny Ach te kocie osobowości Może i futerko Czarki jest w często spotykanym umaszczeniu, ale wiadomo, że czarne zawsze śliczne, modne i eleganckie Poza tym ponoć wyszczupla-tu mi się przypomniało dlaczego tak lubię czarny kolor
Cudowna kota z cudownym charakterem - tylko czeka na cudowny domek, żeby pasowało do zestawu
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Czarka jest mała i czarna - a mała czarna jest ponadczasowa, świadczy o dobrym stylu i guście!
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
No i się zawstydzilam, no
Ja po prostu miałam w głowie taki obrazek Czarki,która siedzi na kanapie i mówi: "Nie jestem ruda, nie jestem kociakiem i nie mam charakterystycznego umaszczenia. Ale i tak będę Cię kochać najmocniej na świecie"