Przy następnej wizycie szczepimy się
Plastuś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Plastusiowi było bardzo smutno kiedy padał deszcz i nie mógł wyjść na balkon
Razem z Tesią obserwowali spadające krople
Plastuś postanowił więc, że zdrzemnie się i przeczeka deszcz
Tak wogóle to Plastuś ma żołądek bez dna
Pochłania wszystko niczym odkurzacz 
Zdarza mu się pospać na kolanach człowieka, w łóżku w nocy to już norma
Pracuję nad filmikiem z jego wyczynów na drapaku, bo ta jego wspinaczka wygląda poprostu fajosko
oczywiście na zdjęcia nie ma szans, za szybki skubaniec jest 
Razem z Tesią obserwowali spadające krople
Plastuś postanowił więc, że zdrzemnie się i przeczeka deszcz
Tak wogóle to Plastuś ma żołądek bez dna
Zdarza mu się pospać na kolanach człowieka, w łóżku w nocy to już norma
Pracuję nad filmikiem z jego wyczynów na drapaku, bo ta jego wspinaczka wygląda poprostu fajosko
Plastuś dziękujem_adzik pisze:trzymam kciuki. a tak w ogole to uwielbiam tego malucha
Jak przychodzi rano i wieczorem pougniatać mnie troszkę, pociamkać i poprzytulać się to jestem w siódmym niebie
Jak leży sobie grzecznie na rękach czy kolanach i słodko cichutko mruczy, to też mnie rozczula
I ma taki słodki pychol
I śliczne łapki (których często uzywa do wspinania się wysoko, wysoko
)
I pięknie pozuje z myszką
I wogóle jest taki słodki
Jest naprawdę uroczy, ma żołądek bez dna, uwielbia bawić się piórkiem
Ktoś kto da mu domek stały będzie miał cudownego kotka
Plastuś ostatnio wprost uwielbia spać w łóżku z nami
I to jeszcze musi dotykać człowieka
Ostatnio często śpi przytulony do nogi 
Trzeba też bardzo pilnować jedzenia, bo Plastuś próbuje wykorzystać każdą okazję do podkradnięcia czegoś
Mały jest totalnym miziakiem
Lubi też leniuchować na balkonie, gonić za piórkiem, skakać z piłeczką, zaczepiać Tesię. I o ile bardzo ładnie bawi się sam, tak uwielbia zaczepiać inne koty dlatego myślę, że jako jedynak mógłby się troszkę nudzić
No i zawsze jest szansa, ze ktoś z towarzystwa nie doje swojego jedzonka i będzie mógł mu pomóc 
Trzeba też bardzo pilnować jedzenia, bo Plastuś próbuje wykorzystać każdą okazję do podkradnięcia czegoś
Mały jest totalnym miziakiem
Słodziak
To chyba jasna sprawa, że jedzenie pozostawione w kocim zasięgu (czyli gdziekolwiek) na pewno jest dla kota. Wszystko co jest w kocim domu, należy do kota
A pomoc innym przy opróżnianiu misek - bardzo miło, że można liczyć na wsparcie. Kot mocno pomocny 
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)