Grafit

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

chciałam tylko dodać że Grafit lubi różne koty, również duże, nie tylko małe. Swojego czasu dogadywał się bardzo z Kori - spali przytuleni do siebie. Lora nie lubi dziatwy więc nie wybieguje się zbytnio ale nawet jak jej się zdarza to Grafit też ją lubi :)
a dzieciaki to nawet nie że się z nim bawią i budzą w nim jakieś ojcowskie uczucia - po prostu łaskawie pozwala im się przywitać ze sobą miziankami i tryknięciem w brodę :: :love:
if you want the best seat in the house... move the cat.
Awatar użytkownika
Caterina

Post autor: Caterina »

Ostatnio Grafit notorycznie nadstawia się do głaskania, trudno nie potknąć się podczas dyżuru o niego :)
karolka

Post autor: karolka »

Co tam u Grafita? Dawno nic o nim nie było
Awatar użytkownika
catta

Post autor: catta »

Podbijam.
Grafit już tak dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo w szpitaliku :(
A to taki piękny i miły kocur.
Jak zdrówko?

Oba, kot i pies, są bogate w cnoty i talenty, ale pies ma o jeden talent za dużo: pozwala się tresować. I o jedna cnotę za mało: nie kryje w sobie żadnych tajemnic. [Erich Kastner]
Awatar użytkownika
catta

Post autor: catta »

Co u kocurka? Grafit dalej w szpitaliku? Czy znalazł dt?
Jak zdrówko? Taka cisza zapadła o nim :( martwię się:(

Oba, kot i pies, są bogate w cnoty i talenty, ale pies ma o jeden talent za dużo: pozwala się tresować. I o jedna cnotę za mało: nie kryje w sobie żadnych tajemnic. [Erich Kastner]
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

catta pisze:Co u kocurka? Grafit dalej w szpitaliku? Czy znalazł dt?
Jak zdrówko? Taka cisza zapadła o nim :( martwię się:(
Grafit znalazł DT. Będzie przeprowadzał się wkrótce. Z tego co wiem miewa się dobrze.
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kikin

Niebieski Książę niepodzielnie króluje w SB :: A wiedzie mu się , hmm bardzo dobrze Obrazek. Pączuś w masełku, no ale co się dziwić skoro Książę - np wczoraj zjadł cztery kolacje, a na podwieczorek wciągnął michę mięska - no chyba, że się podzielił z przeuroczą mamą Smerfów.

Grafit ma w sobie coś niezwykłego, ja nie wiem czy inne koty są mu do szczęścia potrzebne (myślę, że tak), ale On ma w sobie coś takiego, że On jest bardzo innym kotom do szczęścia potrzebny, parę przykłądów - smoczki, smerfy, Mama Smerfów, Oberon - wszystkie patrzą i szukają u Grafita akceptacji :: :: :: Tak więc zdecydowanie marnowałby się jako jedynak, za to świetnie sprawdziłby się w roli kociego wolontariusza.

Co prawda Oberon w roli głównej, ale i Grafita dobrze widać ::

https://www.youtube.com/watch?v=inwo8XH ... 3I1pbNxkft
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kikin

Dowód na to co pisałam powyżej :: :: :: Grafit Terapeuta

https://www.youtube.com/watch?v=vNdAOPe ... Ol643TJeid

Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

To jak tak filmikowo się zrobiło, to jeszcze spadająca gwiazda, czyli 'mam taki gruby zadek, że już nie trzymam równowagi' :marudzi: ale w pomieszczeniu wisi na tablicy program odchudzania Grafita, może kiedyś zaowocuje.

https://www.youtube.com/watch?v=pZMmK1k ... Ol643TJeid
Awatar użytkownika
kikin

przeklęta grawitacja :twisted:
Awatar użytkownika
kikin

moorland pisze:To jak tak filmikowo się zrobiło, to jeszcze spadająca gwiazda, czyli 'mam taki gruby zadek, że już nie trzymam równowagi' :marudzi: ale w pomieszczeniu wisi na tablicy program odchudzania Grafita, może kiedyś zaowocuje.

https://www.youtube.com/watch?v=pZMmK1k ... Ol643TJeid
ktoś na FB fajnie skomentował - Grafitacja :)

cukier w kostkach :love: :love: :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

od poniedziałku mam szczęście miziania niebieskiego Księcia u siebie :: :: ::

żadne zdjęcie i film nie oddaje tego, jaki to cudowny kot, klejący się do ręki, mrucząco - ugniatający :love: :love: :love:

ja NIE MAM POJĘCIA jakim cudem nikt wcześniej się w nim nie zakochał

resztę relacji z naszego nowego życia w nowym domu zaś potem, musiałam - jak tylko - odzyskałam dostęp do netu - podzielić się moimi zachwytami nad Grafitem

lecę się rozpakowywać i nadrabiać zaległości w między czasie :spadam:
Awatar użytkownika
kikin

Grafit zaaklimatyzowany, przychodzi na zawołanie - na razie tylko moje :: - mruczy pod dotykiem ręki i jak to Grafit wywala brzucho do góry.
Ładnie wcina swoje lekarstwo z jedzonkiem. Z kotami pełna zgoda, nie ma jeszcze wspólnych zabawi i spania razem, ale jest wspólne jedzenie.
Poczuł się chłopak pewniej, bo na psy zaczął syczeć :twisted:
Psy natomiast nie zwracają na niego uwagi, bo kto by się tam połapał, który kot jest nowy, a który stary :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

kikin pisze:bo kto by się tam połapał, który kot jest nowy, a który stary
:rotfl: :rotfl:

:serce:
nie mogę, Kot na mnie leży.
ODPOWIEDZ