Lenka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Pozdrowienia od Lenki 
Karolina tak o Niej pisze:
"Hej Kasiu,
U dziewczyn wszystko ok
Żyją sobie razem, tolerują się już pięknie bez fukania Malinki, biegają razem wieczorami czy czasem obie leżą na kolanach - zależy od nastroju. O miłości chyba mówić tu nie można, ale o spokojnej tolerancji jak najbardziej!
Lenka miała wyrywanych parę ząbków w tym roku [...]. Bardzo ładnie wszystko zniosła i widać, że to dało jej dużą ulgę. Mam wrażenie, że po tym zabiegu stała się bardziej wyluzowana, śmiała i skoczna. Może po prostu te ząbki/dziąsła mimo smarowania i tak dawały jej się we znaki. Lenka w ogóle jest rewelacyjna! Prawdziwy przyjaciel człowieka. Totalnie nami zawładnęła
Zawsze chce być blisko, limitu na głaskanie nie ma żadnego, najlepiej jak jest na cztery ręce, a wieczorem codziennie musowo na kolanach przed tv.W dodatku czasem mruczy przy obcinaniu pazurów no i robi naprawdę śmieszne miny. W załączniku przesyłam Ci parę lenkowych fotek z tego roku 
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów i spełnienia marzeń w 2016,
Karolina"

Karolina tak o Niej pisze:
"Hej Kasiu,
U dziewczyn wszystko ok

Lenka miała wyrywanych parę ząbków w tym roku [...]. Bardzo ładnie wszystko zniosła i widać, że to dało jej dużą ulgę. Mam wrażenie, że po tym zabiegu stała się bardziej wyluzowana, śmiała i skoczna. Może po prostu te ząbki/dziąsła mimo smarowania i tak dawały jej się we znaki. Lenka w ogóle jest rewelacyjna! Prawdziwy przyjaciel człowieka. Totalnie nami zawładnęła

Pozdrawiamy i życzymy sukcesów i spełnienia marzeń w 2016,
Karolina"

-