Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
one są pocięte na ok 10 - 15 cm kawałkiMorri pisze:Kikin, a te szyje gęsie obierasz jakoś?zainspirowałaś mnie
do kupienia mrożone
rozmrażam i kolacja gotowa
przełyki kazałam mężowi pociąć na ok 5-10 cm kawałki, żeby mi z takimi po 30 cm po chacie nie latali
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
U dziewczynek cisza i pełna harmonia z resztą stada. Szaleństwo przeplata się ze spaniem w kupie i myciem sobie futerek
Z zabawek oczywiście ulubioną jest bird.
Nebraska to ta odważniejsza, przychodząca do łóżka i śpiąca na człowieku. Alabama z kolei to ta niezależna, której zdecydowanie bardziej inne koty są do szczęścia potrzebne niż ludzie. Jakby na to nie patrzeć - dwupak doskonały
Na razie w eterze cisza, nie było o dziewczynki razem lub osobno, ani jednego zapytania, ale nie tracimy nadziei, że gdzieś tam jest ich człowiek, tylko na razie jeszcze o tym nie wie. 
Z zabawek oczywiście ulubioną jest bird.
Nebraska to ta odważniejsza, przychodząca do łóżka i śpiąca na człowieku. Alabama z kolei to ta niezależna, której zdecydowanie bardziej inne koty są do szczęścia potrzebne niż ludzie. Jakby na to nie patrzeć - dwupak doskonały
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Czego uczą Rezydenci?
Lilka uczy Nebraskę żebrać o szynkę, przy robieniu kanapek
Lilka uczy Nebraskę żebrać o szynkę, przy robieniu kanapek
Moje Tymczaski kochane
taka paka drzemadeł dotarła dziś do nas
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
dziękuję w imieniu moich tymczasków wszystkim, którzy nas polubili

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
dziękuję w imieniu moich tymczasków wszystkim, którzy nas polubili
Moje Tymczaski kochane
Dziś godzina 0
przeprowadzamy się z masą rzeczy (aż tyle tego nazbieraliśmy
), dwójką dzieci (
chwała Babci, że ich na dziś przejęła), 2 psami i 8 kotami
jest SZAŁ

jak się wieczorem nie napiję
to

przeprowadzamy się z masą rzeczy (aż tyle tego nazbieraliśmy
jest SZAŁ
jak się wieczorem nie napiję

Moje Tymczaski kochane
Dziewczynki zaaklimatyzowały się w 48 godzin. Już są u siebie i panoszą się gdzie się da
Nowe zakamarki i miejsca do spania są super
i nowe meble do drapania
Na szczęście dzikie gonitwy nad ranem nikomu już nie przeszkadzają więc maja kotki używanie
Immunodol profilaktycznie wprowadziłam, bo jednak na przeprowadzkę śpiochami zareagowały więc suplementujemy
Zauważyliśmy, że koty bardzo zadowolone z powiększenia przestrzeni życiowej.

Immunodol profilaktycznie wprowadziłam, bo jednak na przeprowadzkę śpiochami zareagowały więc suplementujemy
Zauważyliśmy, że koty bardzo zadowolone z powiększenia przestrzeni życiowej.
Moje Tymczaski kochane
Alabamcia i Nebraska wsiąkły w nowy dom, jakby mieszkały tu od zawsze. Grandzą jak stado dzikich słoni. Zero gracji i wdzięku, jak zaczynają się gonitwy i zapasy. Nowego kociego towarzysza powitały jak swój swego, i przeszły nad tym do porządku dziennego. Większa przestrzeń im służy, bo Alabama nagle zaczęła sypiać w pobliżu psa, czego wcześniej nie robiła.
Dziewczynki to takie mini kotki, naprawdę są drobniutkie i raczej nie urosną za bardzo. Bardzo dobrze reagują na inne koty, psy mają w głębokim poważaniu. Bardzo lubią mordować siebie nawzajem i ganiać za piórkiem do upadłego.
Nebraska to zdecydowanie ta odważniejsza i bardziej rezolutna w kontaktach z człowiekiem, przychodząca do łóżka. Alabama za to dużo lepiej pilnuje pór posilków
Dziewczynki to takie mini kotki, naprawdę są drobniutkie i raczej nie urosną za bardzo. Bardzo dobrze reagują na inne koty, psy mają w głębokim poważaniu. Bardzo lubią mordować siebie nawzajem i ganiać za piórkiem do upadłego.
Nebraska to zdecydowanie ta odważniejsza i bardziej rezolutna w kontaktach z człowiekiem, przychodząca do łóżka. Alabama za to dużo lepiej pilnuje pór posilków
Moje Tymczaski kochane