Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
Alabama nie była chyba zaniepokojona zniknięciem siostry - bardzie my się zastanawialiśmy, czy ona wie, że Nebraski nie ma
Nebraska tymczasem aklimatyzuje się w swoim domu. Początki łatwe nie są, niemniej jednak trzymamy kciuki i czekamy.
Nebraska tymczasem aklimatyzuje się w swoim domu. Początki łatwe nie są, niemniej jednak trzymamy kciuki i czekamy.
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
kikin pisze:Alabama nie była chyba zaniepokojona zniknięciem siostry - bardzie my się zastanawialiśmy, czy ona wie, że Nebraski nie ma![]()
![]()
![]()
Trzymamy mocno i czekamy na wieści!kikin pisze:Nebraska tymczasem aklimatyzuje się w swoim domu. Początki łatwe nie są, niemniej jednak trzymamy kciuki i czekamy.
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego 
Nebraska od wczoraj znowu w moim DT. Dziewczę - mimo ogromnego wsparcia ze strony opiekunów - zdecydowanie i jednoznacznie dała wszystkim do zrozumienia, że ona bez innych kotów żyć nie może i nie chce. Nie jadła, nie załatwiała się, jednym słowem nie mieliśmy wyjścia i musieliśmy ją zabrać. Po powrocie, zachowuje się jakby nigdzie nie wyjeżdżała. Największą radość okazała Peetusiowi. Z siostrą brak widocznych oznak tęsknoty. Myślimy cóż z Panną zrobić. W tej sytuacji - optymalnym wydaje się znalezienie i jej i siostrze domów z kotami lub jeszcze lepiej byłoby znaleźć im kociego towarzysza, z którym mogłyby stworzyć dwupak.
No tak...nikt nie obiecywał, że będzie łatwo

No tak...nikt nie obiecywał, że będzie łatwo
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
"mówię Ci Peeta, bo to zła kobieta była, chciała mnie wydać na jedynaczkę"
KOT POD NIEBIESKIM ANOIOŁEM

Moje Tymczaski kochane
potencjalni opiekunowi już kandydata majątess pisze:A nie ma szans, by potencjalni opiekunowie przygarnęli dwupak? Lub, skoro byli zdecydowani na adopcję jednego kota, któregoś z FIV-owców?
Moje Tymczaski kochane
Alabama poleca się szczególnie do domu z kominkiem
to jej ukochane miejsce na wieczorny leżing
Moje Tymczaski kochane
Dawno nic o dziewczynkach nie było, ale cóż tu pisać
Dziewczyny mają się świetnie, wrosły w moje stado doskonale, wiedzą na co, względem kogo, mogą sobie pozwolić.
Charaktery takie jak były, czyli Alabama cudowny kot na dokocenia dla kogoś kto uszanuje jej niezależność i fakt, że nie jest ona koneserem mizianek
Natomiast wspaniale dotrzymuje towarzystwa innym kotom. Jest czysta, niewybredna w jedzeniu, ładnie potrafi bawić się byle myszką. Taki cichy, mały kotek do kochania.
Nebraska kocha koty, lubi też człowieka, jednak bez szału, choć z większym zaangażowaniem przyjmuje głaski niż siostra.
Zakochana w moim Peetusiu po uszy.
Dziewczyny mają się świetnie, wrosły w moje stado doskonale, wiedzą na co, względem kogo, mogą sobie pozwolić.
Charaktery takie jak były, czyli Alabama cudowny kot na dokocenia dla kogoś kto uszanuje jej niezależność i fakt, że nie jest ona koneserem mizianek
Nebraska kocha koty, lubi też człowieka, jednak bez szału, choć z większym zaangażowaniem przyjmuje głaski niż siostra.
Moje Tymczaski kochane