tak, wiem że nie wolno, ale też czasem pozwalam, jak widzę z jaką zawziętością i zmysłem było zaplanowane polowaniekikin pisze:to niepedagogiczne, ale jedno i drugie zostało zjedzonemisiosoft pisze:kradzione najlepszekikin pisze:ten słodki Tristanek to złodziej nad złodzieje![]()
kradnie w zasadzie wszystko
chleb z masłem, jest równie dobry jak kotlet schabowy
Dastan i Tristan
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Grafit rozsyła pozytywne fluidy
wczoraj lelamy się, a tu zaczyna się o Grafita lelać Dastan
no to moja ręka niepostrzeżenie przesunęła sie z niebieskiego futra na biało czarne... i biało czarne futro było mega zadowolone i dłuuugo pozwolił się szudrać

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
i znowu miziałam Dastana
nie jest jednak chłopak stracony dla ludzkości
przyszedł wieczorem do łóżka, co prawda do Peety, ale mnie pozwoził się długo i całkiem konkretnie wygłaskać
mąż sie rano ze mnie śmiał czy mi się to nie śniło
mąż sie rano ze mnie śmiał czy mi się to nie śniło
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Nasz Nieśmiałek Dastan, cudownie zaprezentował się na PA Alabamy i kto wie, kto wie...
Tymczasem Tristan zaczął regularnie wkurzać ciotkę SamoZuo - czyt. naszą najstarszą kocicę - i nie wie młodzian, że Ta Kota zniewagi nie zapomina i jeszcze nie raz mu się oberwie, jak podejdzie za blisko
i będzie młody
wiał gdzie pieprz rośnie
Jego DS dobrze, żeby miłował ład i porządek, bo Tristan ile by nie zjadł, to i tak ukradnie wszystko, co się ukraść da
Tymczasem Tristan zaczął regularnie wkurzać ciotkę SamoZuo - czyt. naszą najstarszą kocicę - i nie wie młodzian, że Ta Kota zniewagi nie zapomina i jeszcze nie raz mu się oberwie, jak podejdzie za blisko
i będzie młody Jego DS dobrze, żeby miłował ład i porządek, bo Tristan ile by nie zjadł, to i tak ukradnie wszystko, co się ukraść da
Moje Tymczaski kochane
no to decyzja zapadła - Dastan zarezerwowany
nie powiem, żebym się o jego wrażliwą duszę nie bała, no ale w końcu sam sobie Pańcię wybrał
nie powiem, żebym się o jego wrażliwą duszę nie bała, no ale w końcu sam sobie Pańcię wybrał
Moje Tymczaski kochane
- kotekmamrotek
Dastan i Tristan zareagowali obojętnie na powrót Nebraski
Tristan nieustająco najbardziej kocha mojego Peetusia.
Zaczynam poważnie zastanawiać się nad sklonowaniem Peety
byłyby idealnie dwupaki z moimi obecnymi tymczasami
Dastan powoli szykuje się do przeprowadzki, a mi chyba włosy osiwieją - tak się martwię czy to wypali - mam nadzieję, że Dastan nie pójdzie w ślady Nebraski, bo idzie do domu, gdzie jest już kot, i mam nadzieję, że uda się Panom szybko zaprzyjaźnić.
Tristan zdecydowanie szuka domu z innymi kotami. Zdecydowanie na jedynaka się nie nadaje.
Zaczynam poważnie zastanawiać się nad sklonowaniem Peety
Dastan powoli szykuje się do przeprowadzki, a mi chyba włosy osiwieją - tak się martwię czy to wypali - mam nadzieję, że Dastan nie pójdzie w ślady Nebraski, bo idzie do domu, gdzie jest już kot, i mam nadzieję, że uda się Panom szybko zaprzyjaźnić.
Tristan zdecydowanie szuka domu z innymi kotami. Zdecydowanie na jedynaka się nie nadaje.
Moje Tymczaski kochane
- kotekmamrotek