Młodzież widać się nie nudzi z wujciem
Dastan i Tristan
Moderatorzy: crestwood, Migotka
No i chyba się stanie...
Dastan się dziś przeprowadza
"chyba", bo ja jestem siwa ze stresu, nie żebym nie wierzyła, że może być mu dobrze tam gdzie idzie, tylko... no właśnie jak to zniesie mój elf

Dastan się dziś przeprowadza
"chyba", bo ja jestem siwa ze stresu, nie żebym nie wierzyła, że może być mu dobrze tam gdzie idzie, tylko... no właśnie jak to zniesie mój elf
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
No to po przeprowadzce... ja już nawet nie napiszę, że "Dastan u siebie" bo tak poschizowała mnie przeprowadzka Nebraski, że boję się zapeszyć
w każdym bądź razie w nocy zamelinował się w szafie, pozwiedzał dopiero po zamknięciu rezydenta, który chyba był tak samo wystraszony jak Dastan, nowym towarzyszem
na razie osykują się z daleka
zjedzony w nocy kabanosik z lidla, dziś mokre nie
siku i kupy na razie brak

w każdym bądź razie w nocy zamelinował się w szafie, pozwiedzał dopiero po zamknięciu rezydenta, który chyba był tak samo wystraszony jak Dastan, nowym towarzyszem
na razie osykują się z daleka
zjedzony w nocy kabanosik z lidla, dziś mokre nie
siku i kupy na razie brak
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
uf, uf, uf
w sobotę wieczorem mokre zjedzone, a w niedzielę kupa i siusiu
(że też człowieka tak może ucieszyć urobek
)
w nocy zwiedzanie mieszkania
a to zdjęcie zmęczonego Dastanka po zabawie:

zaczynam oddychać
w sobotę wieczorem mokre zjedzone, a w niedzielę kupa i siusiu
(że też człowieka tak może ucieszyć urobek w nocy zwiedzanie mieszkania
a to zdjęcie zmęczonego Dastanka po zabawie:

zaczynam oddychać
Moje Tymczaski kochane