Powolniak
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Jedyne w swoim rodzaju i wyjątkowe <3
A ja mam dobre wieści - tu i tam się szepcze, że Powolniaczek ma szansę na DT!
A ja mam dobre wieści - tu i tam się szepcze, że Powolniaczek ma szansę na DT!
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Powolniaczek jest u mnie od wczoraj!!! HIP HIP HURRA!! 
Potwierdzam zachwyty wszystkich - jest nieprzyzwoicie przystojnym Panem
Ten pysiu ma tak słodki że ma się ochotę od razu go schrupać. Jednak niech Was nie zwiedzie jego wzrok! Toż to diabeł w kociej skórze!

Po wyjściu z transportera zwiedził wszystkie kąty i wydawał się być zadowolony. Siadał bezwstydnie rozkraczony i kładł się na boczku.
Uwielbia patrzeć we wszystko, gdzie widać jego odbicie - szafy, lustra, okno - jakby wiedział że jest tak piękny i musi dbać o wizerunek. Może poprawia sobie fryzurę jak nie patrzymy?
Po około godzinie Tygrys już biegał po domu i dokazywał (w dosłownym znaczeniu tych słów
). Chyba nie lubi skarpetek, bo zdarzyło mu się zaczepiać nasze stopy. Będziemy obserwować czy tylko na skarpety tak reaguje. Oprócz tego zabawa wędką, samym sobą - nieważne, ważne aby się nie nudzić.
Do nas nie jest jeszcze przekonany, głaskać się pozwala, ale nie okazuje specjalnej radości. Dopilnujemy żeby to się zmieniło!
Noc przebiegła stosunkowo spokojnie, poranek bez niespodzianek.
Wczoraj przyjechała do nas druga Kocia z Powolniaczkowego stada. Powolniak był bardzo ciekawy, ale w stosunku do damy był bardzo uprzejmy! Prawdziwy gentleman!
Dostojny, niezależny i do tego śliczny! Mam nadzieję że szybko zostanie miziakiem nr 1! Trzymajcie kciuki!

Potwierdzam zachwyty wszystkich - jest nieprzyzwoicie przystojnym Panem

Ten pysiu ma tak słodki że ma się ochotę od razu go schrupać. Jednak niech Was nie zwiedzie jego wzrok! Toż to diabeł w kociej skórze!

Po wyjściu z transportera zwiedził wszystkie kąty i wydawał się być zadowolony. Siadał bezwstydnie rozkraczony i kładł się na boczku.

Uwielbia patrzeć we wszystko, gdzie widać jego odbicie - szafy, lustra, okno - jakby wiedział że jest tak piękny i musi dbać o wizerunek. Może poprawia sobie fryzurę jak nie patrzymy?

Po około godzinie Tygrys już biegał po domu i dokazywał (w dosłownym znaczeniu tych słów

Do nas nie jest jeszcze przekonany, głaskać się pozwala, ale nie okazuje specjalnej radości. Dopilnujemy żeby to się zmieniło!

Noc przebiegła stosunkowo spokojnie, poranek bez niespodzianek.
Wczoraj przyjechała do nas druga Kocia z Powolniaczkowego stada. Powolniak był bardzo ciekawy, ale w stosunku do damy był bardzo uprzejmy! Prawdziwy gentleman!

Dostojny, niezależny i do tego śliczny! Mam nadzieję że szybko zostanie miziakiem nr 1! Trzymajcie kciuki!

Obawiam się że tylko to ich łączymisiosoft pisze:właśnie obejrzałam mecz Portugalia-Austria i opis od razu skojarzył mi się z RonadloHofi pisze: Uwielbia patrzeć we wszystko, gdzie widać jego odbicie - szafy, lustra, okno - jakby wiedział że jest tak piękny i musi dbać o wizerunek. Może poprawia sobie fryzurę jak nie patrzymy?![]()

Powolniak typem sportowca raczej nie jest, no dobra, chyba że liczymy zabawy wędką bądź czymkolwiek innym to obawiam się że może nie mieć konkurencji

DT--->DS: Mieta Wildecka...
Na samym początku chciałam Cię Powolniaczku publicznie przeprosić! Wzięłam Cię za kociego terrorystę po ataku na nasze skarpety!
Okazało się ze Ty tak bardzo lubisz się bawić, że wziąłeś nasze stopy za znakomitą zabawkę! A że my nie poznaliśmy się na Twoim zabawowym charakterze, odebraliśmy jako atak. Teraz wiemy że Ty po prostu kochasz psocić
Jeszcze tydzień nie minął, a Ty rozbawiasz nas z każdym dniem coraz bardziej!
Oprócz tego jesteś absolutnym mistrzem póz:
Stara! Nie polewaj więcej, nie dam rady, mówię pas!
Zdjęcie może kiepskiej jakości, ale to już było baaaardzo późno, co widać na zdjęciu
I nie potrafisz inaczej siadać

Okazało się ze Ty tak bardzo lubisz się bawić, że wziąłeś nasze stopy za znakomitą zabawkę! A że my nie poznaliśmy się na Twoim zabawowym charakterze, odebraliśmy jako atak. Teraz wiemy że Ty po prostu kochasz psocić

Jeszcze tydzień nie minął, a Ty rozbawiasz nas z każdym dniem coraz bardziej!
Oprócz tego jesteś absolutnym mistrzem póz:
Stara! Nie polewaj więcej, nie dam rady, mówię pas!

Zdjęcie może kiepskiej jakości, ale to już było baaaardzo późno, co widać na zdjęciu

I nie potrafisz inaczej siadać

- kotekmamrotek
-
Imię dobrane jest dla niego idealnie!jaggal pisze:Powolniak też idealnie do niego pasuje
https://www.google.pl/search?q=co+ludzi ... 40&bih=805

-
błagam nie, Powolniak przecie jest przepiękny a podkoszulkowy men od Pani Bukietowej...- ale trzeba im przyznać, że wpasował się w graną postaćjaggal pisze:Powolniak też idealnie do niego pasuje
https://www.google.pl/search?q=co+ludzi ... 40&bih=805