|
Fundacja 'Koci Pazur'
Fundacyjne forum kociarzy z Poznania
|
Przesunięty przez: saszka Sob 28 Kwi, 2018 21:58 |
Wilczki |
Autor |
Wiadomość |
kikin
|
Wysłany: Sob 25 Cze, 2016 13:06 Wilczki
|
|
|
Wilczki, czyli kociaki z Wilczaka - ot kociakowa szara rzeczywistość, urodzone w krzakach, nikomu niepotrzebne, dzieci swej dzielnej matki, która goniona instynktem, mimo wszystko stara się wychować swoje dzieci. Te dzieci jednak miały ciut szczęścia, bo wypatrzył je dobry człowiek, nieobojętny na los bezdomnych kotów. I cóż było począć... miejsc brak, DT i DS brak, ale co zrobić z kociętami, które za chwilę stracą oczy? i umrą w krzakach? zostały złapane wraz z mamą. Mama wysterylizowana - dzika więc wróci na miejsce bytowania, a maluchy zostaną do adopcji. Miały szczęście, los się mimo wszystko do nich uśmiechnął. Dostały szansę nie tylko na lepsze życie, tylko na życie w ogóle.
A ponieważ Euro w pełni to maulchy dostały imiona po piłkarzach - Buffon, Bonucci, Okaka i jedyna dziewczynka - Zaza
Buffon, Bonucci, Okaka i Zaza na ZDJĘCIACH i FILMACH. |
_________________ Moje Tymczaski kochane Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta |
Ostatnio zmieniony przez saszka Sob 28 Kwi, 2018 21:58, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
|
agusiak
|
Wysłany: Sob 25 Cze, 2016 13:30
|
|
|
|
|
|
|
|
BEATA olag
Wiek: 52 Dołączyła: 17 Sie 2014 Posty: 4939 Skąd: Piątkowo / Poznań
|
Wysłany: Sob 25 Cze, 2016 19:02
|
|
|
super imiona, kciukuję za maluchy, są przepiękne |
|
|
|
|
Morri
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2016 02:22
|
|
|
Imiona pierwsza klasa a który jest który?
ja na razie rozróżniam je tak:
1. bury chłopaczek z fatalnymi oczami
2. bury chłopaczek z bielmem na jednym oku
3. bury chłopaczek z ładnymi (w miarę) oczami
4. pingwinkowa dziewczyna |
|
|
|
|
KASIAIKRZYS
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2016 20:47
|
|
|
Ale słodziaki :-)
Tylko schrupać :-P |
_________________ Pozdrawiamy Kasia i Krzyś |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Pon 27 Cze, 2016 12:33
|
|
|
No więc tak
Bury chłopaczek z czarnym noskiem najodważniejszy i najładniejszy oczywiście Buffon
Bury chłopaczek z różowym noskiem Bonucci
Bury chłopaczek z czarnym noskiem i kaprawymi oczkami Okaka
Dzikie dziewczę Zaza
|
_________________ Moje Tymczaski kochane Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta |
|
|
|
|
BEATA olag
|
Wysłany: Pon 27 Cze, 2016 12:38
|
|
|
|
|
|
|
|
Morri
|
Wysłany: Pon 27 Cze, 2016 13:09
|
|
|
Kikin, a jak zdrowotnie? Jakieś postępy? |
_________________ "(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach." |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 09:02
|
|
|
Morri napisał/a: | Kikin, a jak zdrowotnie? Jakieś postępy? |
Maluchy wyglądają całkiem, całkiem
Genomune i lizynę + tabletki wciągają z jedzeniem
Zakraplanie oczu - tylko z powietrza
nie ma mowy o łapaniu, czy nawet zbliżaniu rąk - są jeszcze za bardzo wystraszone i reagują taką paniką, że o mało same sobie krzywdy nie zrobią, na szczęście powoli zaczynają - przynajmniej część z nich - kumać, że człowiek = jedzenie, i w tym upatruję swojej przewagi
ja do oswajania na siłę się nie nadaję, dlatego poszukuję pilnie doświadczonego DT |
|
|
|
|
filo
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 11:30
|
|
|
Nie pokazałaś mi ich na żywo |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 11:39
|
|
|
bo jeszcze ich nie było, jak Ty byłaś - przyjechały późnym wieczorem, a w zasadzie w nocy |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 13:22
|
|
|
Zaza
Buffon
Okaka
Bonucci
|
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 13:22
|
|
|
|
|
|
|
|
BEATA olag
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 13:26
|
|
|
u burasków na pierwszy rzut oka widzę różnicę tylko w prześlicznych noskach
Zaza mleka się napiła? |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2016 13:30
|
|
|
BEATA olag napisał/a: | u burasków na pierwszy rzut oka widzę różnicę tylko w prześlicznych noskach
Zaza mleka się napiła? |
od dziś już może bo cycki niechcące pozbyć się mleka dojechały |
|
|
|
|
|
| |
|