już myślałam, że zmieniłeś zdanieKociTata pisze:A przepraszam, ale rezerwacja na niego już jest od hohohoOwca lubi czarne koty to akurat się z zgrają
Fortunat
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
-
-
Niedługo będą zdjęcia Fortunata i filmiki.
Owca go wywołuje wieczorami, a On grzecznie wychodzi. W dzień głownie siedzi schowany, ale już koło 19 wychodzi pospacerować do samego rana. Śpi nawet z Owcą. Wczoraj udało mi się go podejść jak był na drapaku i ze szczęście nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Nie wiem czy wiecie ale On ma białego wąsa, a o oczach na pół twarzy to wspominać nie trzeba. Jest mega kochany
Owca go wywołuje wieczorami, a On grzecznie wychodzi. W dzień głownie siedzi schowany, ale już koło 19 wychodzi pospacerować do samego rana. Śpi nawet z Owcą. Wczoraj udało mi się go podejść jak był na drapaku i ze szczęście nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Nie wiem czy wiecie ale On ma białego wąsa, a o oczach na pół twarzy to wspominać nie trzeba. Jest mega kochany
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez KociTata, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- kotekmamrotek
- kotekmamrotek
albo ALEOSOCHODZIkotekmamrotek pisze:PIĘKNOTA:))))
Forti powinien mieć co najmniej na drugie Zdziwko

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta