Alabamcia ma rozszczep wargi, ot taka jej uroda, w niczym to nie przeszkadza, jedyne co to może wcześniej w swoim życiu pozbyć się przednich zębów bo są zawsze odsłonięte - zdiagnozowano u naszego dentystykat pisze:To nie jest jakaś wada? To Ona miała jakiegoś guzka?
Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Dziewczynki mają się świetnie
Nebraska daje się już całkiem długo głaskać, choć pieszczochem bym jej nie nazwała
a dziś z rana wzięłam (czyt. złapałam) sobie na ręce Alabamę, nie była zachwycona, ale pazurki nie poszły w ruch
no są śliczne, pluszowe, kochają się nawzajem i byłyby świetnym dwupakiem dla kogoś kto uszanuje ich niezależność
a dziś z rana wzięłam (czyt. złapałam) sobie na ręce Alabamę, nie była zachwycona, ale pazurki nie poszły w ruch
no są śliczne, pluszowe, kochają się nawzajem i byłyby świetnym dwupakiem dla kogoś kto uszanuje ich niezależność
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
-
BEATA olag
Bardzo bym chciała, żeby dziewczynki znalazły wspólny dom. Może nie zawsze, ale one jednak często razem się bawią, razem śpią i widać, że się lubią.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Tymczaski kochane
Dziewczynki zaliczyły ostatnio pakiet odrobaczenia (co sie bardzo, bardzo nie spodobało
)
oraz szczepienie po roku. Tak, tak to już rok, a gwiazdy nadal w DT.
Pani doktor mówiła jakieś straszne rzeczy o Nebraskowym gardziołku, ale to jeszcze potwierdzimy.
No i co by tu jeszcze rzec - Nebraska może miziakiem nie jest, ale spokojnie można ją wygłaskać. A Alabama... no to po prostu ALABAMA

oraz szczepienie po roku. Tak, tak to już rok, a gwiazdy nadal w DT.
Pani doktor mówiła jakieś straszne rzeczy o Nebraskowym gardziołku, ale to jeszcze potwierdzimy.
No i co by tu jeszcze rzec - Nebraska może miziakiem nie jest, ale spokojnie można ją wygłaskać. A Alabama... no to po prostu ALABAMA
Moje Tymczaski kochane
- kotekmamrotek
http://www.felinologia.org.pl/program-s ... -wg-wsava/
Harmonogram szczepień.
Podrzucałam link w Informacjach i pytaniach - nie czytało się...?
Harmonogram szczepień.
ano własnie, tak jak pamiętałam, po prostu rzadko kocięta są u nas na tyle długo, abyśmy to my doszczepiali po roku..kat pisze:http://www.felinologia.org.pl/program-s ... -wg-wsava/
Harmonogram szczepień.
w książeczkach przy wklejce o szczepieniu wet wpisuje zresztą datę kolejnej szczepionki przypominającej
nie mogę, Kot na mnie leży.