Jaskier
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
- kotekmamrotek
Jaskier był u dentysty - niestety liczbę zębów trzeba było dość mocno ograniczyć, ale te chore powodowały nie tyle dyskomfort, co ogromny ból... Po zabiegu kocurrro był przez jeden dzień trochę mniej ruchliwy, zjadł swoje żarełko nie od razu, no i nie śledził naszych poczynań z odległości 10 cm (tak w ogóle to nie spuszczał z nas oka, ale tym razem leżąc dostojnie na swoim ulubionym posłanku obok kaloryfera)... Następnego dnia wszystko jednak wróciło do normy - czyli piesokot doskonały poleca się do adopcji!

Jaskier jest dowodem, jak bardzo może zmienić się kot, któremu ulżyło. Nieprawdopodobne
ale po oporządzeniu paszczęki Jaskier stał się naczelnym pieszczochem szpitalika! zawsze lubił kontakt z człowiekiem, ale teraz to już przechodzi sam siebie
baranki, miziałki, mruczanda i wszelkie inne pieszczoty dozwolone, wręcz konieczne! i to wcale nie w celu wysępienia dodatkowej porcji karmy
na dyżurach to własnie Jaskierowi oddaję najwięcej uwagi, bo jest po prostu przesłodki w okazywaniu stęsknienia i miłości
...a póki co jest bez szans na jakiekolwiek miejsce w domu tymczasowym...

...a póki co jest bez szans na jakiekolwiek miejsce w domu tymczasowym...

nie mogę, Kot na mnie leży.
-
-
-
Wczoraj zajrzałam do Jaskra
Jaki to cudowny kot! Nie odstępował mnie na krok
Pobawiliśmy się - trochę chłopak poszalał 
https://youtu.be/k1y2c6S1WQE
Jak sobie przypomnę ten jego smutny wyraz oczu z pierwszych tygodni u nas, nie chce mi się wierzyć, że to ten sam kot

https://youtu.be/k1y2c6S1WQE
Jak sobie przypomnę ten jego smutny wyraz oczu z pierwszych tygodni u nas, nie chce mi się wierzyć, że to ten sam kot

-