Owsianki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Wiesz, Magda, w ich przypadku po prostu bałam się zwykłej narkozy... Wziewna znacznie mniej obciąża cały organizm, a w szczególności nerki... Chyba bym się załamała, gdyby po tej całej walce o nich, zwykła kastracja miała wszystko zepsuć 

"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
U chłopaków życie jak zwykle mija galopem
Miki sylwestrowe stresy przypłacił rozlizaniem ranki po wenflonie - pracował na to uparcie przez całą noc. A ja myślałam, że po prostu schował się w transporterze i spał
Skończyło się na jednym szwie i na szczęście łapka szybko się wygoiła
Jak widać teraz chłopak cieszy się doskonałym zdrowiem
https://youtu.be/3gD3wP9UIuU
U Rubina nawracają stany zapalne dziąseł i będzie trzeba mieć je pod kontrolą przez całe życie - to jego pięta achillesowa... Bo poza tym drobnym szczegółem wyrasta na szczególnie dorodnego kocura
Dobija już 5 kg 
Miki jest mniejszy, ale też niezwykle przystojny
Najlepsze na koniec
W piątek chłopaki przeprowadzają się do własnego domu 

Miki sylwestrowe stresy przypłacił rozlizaniem ranki po wenflonie - pracował na to uparcie przez całą noc. A ja myślałam, że po prostu schował się w transporterze i spał

Skończyło się na jednym szwie i na szczęście łapka szybko się wygoiła

Jak widać teraz chłopak cieszy się doskonałym zdrowiem

https://youtu.be/3gD3wP9UIuU
U Rubina nawracają stany zapalne dziąseł i będzie trzeba mieć je pod kontrolą przez całe życie - to jego pięta achillesowa... Bo poza tym drobnym szczegółem wyrasta na szczególnie dorodnego kocura

Miki jest mniejszy, ale też niezwykle przystojny

Najlepsze na koniec

"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Miki i Rubin już po przeprowadzce
O ile Mikiemu zmiana przyszła w miarę łatwo, o tyle Rubin kompletnie mnie zastrzelił
Kiedy zbieraliśmy się już do wyjścia i Przemek chwycił transporter, Rubin usilnie starał się do niego zapakować
Potem siedział jeszcze pod drzwiami 

O ile Mikiemu zmiana przyszła w miarę łatwo, o tyle Rubin kompletnie mnie zastrzelił

-