Homer
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Homcio, od sierpnia ma Koleżankę, a we wrześniu doszedł Mu Kolega. Nasz Kochany Ślepolek przyjął to nad wyraz spokojnie, dużo spokojniej niż ja
. On po prostu zignorował na początku obecność innych Futer w domu. Po pewnym czasie zaczął zauważać i bawić się z nowymi lokatorami, oczywiście na swoich warunkach.
Oprócz możliwości zabawy z innymi kotami, jest jeszcze jeden plus, który Homer z premedytacją wykorzystuje. Jest więcej misek z jedzeniem
. Co prawda i Fifka wyjada z Jego miski, ale i On podkrada Jej porcje, a jak Rumianek nie patrzy to i Jego, bo jak patrzy, to macha łapą i nie pozwala skubnąć nawet kawałka.

Oprócz możliwości zabawy z innymi kotami, jest jeszcze jeden plus, który Homer z premedytacją wykorzystuje. Jest więcej misek z jedzeniem

Jestem normalny. Kocham Koty.
-
Tak, to była czysta miłość i przyjaźń, zawsze byli obok siebie i teraz znów są razem. Nam zostały wspomnienia, ból, smutek i tęsknota ale i świadomość, że nie było innego wyjścia i że daliśmy Im wszystko co najlepszemiyazawa pisze:Relacja Rumianka z Homerem była wyjątkowa... Już są razem...
Trzymajcie się tam
Jestem normalny. Kocham Koty.
- KrisButton
Za to co przeszedł w swoim życiu przedtem, daliście Mu miłość, opiekę, szczęście. Odejścia bolą i nic i nikt na to nie może poradzić. Jedynie możecie pamiętać o Nim "Tyle naprawdę żyjemy, ile żyje pamięć o nas" - Jan Karski.
Współczuję Wam.
Homerku do zobaczenia ...
Współczuję Wam.
Homerku do zobaczenia ...
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.