Tonka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tonka odwiedziła dzisiaj Pana doktora na tzw przegląd ogólny. Krew pobralismy, mocz również. Temperatura w normie serducho w normie, uszy pazury zrobione. Jedyne co się do Toni przypaletalo Y zapalenie spojowki w prawym oku...
już któryś raz z rzędu. Mamy krople ale robilismy wymaz na wszelki wypadek by zobaczyć czy coś nie pokojacego się nie dzieje bo to już nievpierwszy raz.. a kanalik ma tak zawalony ze głową mała..
Jutro wyniki krwi a wymaz to za około tydzień
Trzymać kciuki za kluske!
Znacie jakieś dobre sposoby by kot więcej się ruszam bo Tonka to leniwa bestia

Jutro wyniki krwi a wymaz to za około tydzień

Trzymać kciuki za kluske!

Znacie jakieś dobre sposoby by kot więcej się ruszam bo Tonka to leniwa bestia

Zapomniałam dodać. Tonka to wspaniała opiekunka mojej mamy! Od piątku nie odstępuje jej na krok!
I to prawda koty wyczuwaja z jaką częścią ciała jest coś nie tak! Uwierzycie ze kładzie się przy nodze mamy jak nigdy tego nie robiła? A od piątku kilka razy dziennie kladze się koło prawej nogi i ja udeptuje
I to prawda koty wyczuwaja z jaką częścią ciała jest coś nie tak! Uwierzycie ze kładzie się przy nodze mamy jak nigdy tego nie robiła? A od piątku kilka razy dziennie kladze się koło prawej nogi i ja udeptuje

Mam zaszczyt mieszkać przez tydzień z Tonką, ponieważ mama jest na badaniach w szpitalu.
To bardzo kochana koteczka, a najbardziej zadziwiające jest to jak ona bardzo tęskni za mama!
Każdy szmer przy drzwiach biegnie z kitą do góry w oczekiwaniu aż się pojawi w drzwiach,
A teraz z siłą i zapałem kociaka biega z jednego pokoju do drugiego

To bardzo kochana koteczka, a najbardziej zadziwiające jest to jak ona bardzo tęskni za mama!
Każdy szmer przy drzwiach biegnie z kitą do góry w oczekiwaniu aż się pojawi w drzwiach,
A teraz z siłą i zapałem kociaka biega z jednego pokoju do drugiego

http://https://youtu.be/n4ZkhbhApU4
Jak myślicie co mama powiedziała Tonce na uszko ze jej się to aż tak niespodobalo

Jak myślicie co mama powiedziała Tonce na uszko ze jej się to aż tak niespodobalo