Trufla, Pieczarka i inne grzyby ;)
Moderatorzy: crestwood, Migotka
co robi Kuba gdy wejdzie się do pokoju?
https://www.youtube.com/watch?v=Duy0-SvdVEU
no właśnie jest bardzo słodkim kotem, bardzo dużo puruje i uwielbia towarzystwo człowieka:)
https://www.youtube.com/watch?v=Tc0V3VJ0Tng
myślę że nie trzeba nic dodawać:)
https://www.youtube.com/watch?v=Duy0-SvdVEU
no właśnie jest bardzo słodkim kotem, bardzo dużo puruje i uwielbia towarzystwo człowieka:)
https://www.youtube.com/watch?v=Tc0V3VJ0Tng
myślę że nie trzeba nic dodawać:)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez majkel, łącznie zmieniany 2 razy.
-
-
Cześć !
Potwierdzam - Kuba jest w nowym domu tymczasowym, choć trochę kusi nas, żeby zaproponować mu już dom stały, bo to naprawdę super kot ! Początki były trochę trudne, bo Kuba się stresował - nowy dom, nowi ludzie, nowa i nieznana przestrzeń, ale jest już bardzo dobrze. Pisze tego posta leżę w łóżku, gdzie Kuba słodko śpi przyklejony do mojej nogi. Wyjątkowa uroda i charakter bardzo nas zachwyca !
Ślemy kocie pozdrowienia !
P.S. Przepraszamy, że zdjęcie takiej słabej jakości, ale okazało się, że nasz aparat ma brudną matrycę i po świętach nam go wyczyszczą, więc następnym razem postaramy się o lepsze.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez WW, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Serdeczne uściski dla Was!!!
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
w razie czego spokoWW pisze:Obrazek
Cześć !
Potwierdzam - Kuba jest w nowym domu tymczasowym, choć trochę kusi nas, żeby zaproponować mu już dom stały, bo to naprawdę super kot ! Początki były trochę trudne, bo Kuba się stresował - nowy dom, nowi ludzie, nowa i nieznana przestrzeń, ale jest już bardzo dobrze. Pisze tego posta leżę w łóżku, gdzie Kuba słodko śpi przyklejony do mojej nogi. Wyjątkowa uroda i charakter bardzo nas zachwyca !
P.S. Przepraszamy, że zdjęcie takiej słabej jakości, ale okazało się, że nasz aparat ma brudną matrycę i po świętach nam go wyczyszczą, więc następnym razem postaramy się o lepsze.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

kto nie zostawił sobie żadnego tymczasa niech pierwszy rzuci kamień... czy jakoś tak to szłokikin pisze:w razie czego spokoWW pisze:Obrazek
Cześć !
P.S. Przepraszamy, że zdjęcie takiej słabej jakości, ale okazało się, że nasz aparat ma brudną matrycę i po świętach nam go wyczyszczą, więc następnym razem postaramy się o lepsze.![]()
![]()
nie Wy pierwsi i nie ostatni zostawicie sobie tymczasa
![]()
![]()

misiosoft pisze:kto nie zostawił sobie żadnego tymczasa niech pierwszy rzuci kamień... czy jakoś tak to szłokikin pisze:w razie czego spokoWW pisze: Potwierdzam - Kuba jest w nowym domu tymczasowym, choć trochę kusi nas, żeby zaproponować mu już dom stały, bo to naprawdę super kot !![]()
![]()
![]()
![]()

Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Było: niech pierwszy rzuci tymczasemmisiosoft pisze:kto nie zostawił sobie żadnego tymczasa niech pierwszy rzuci kamień... czy jakoś tak to szłokikin pisze:w razie czego spokoWW pisze:Obrazek
Cześć !
P.S. Przepraszamy, że zdjęcie takiej słabej jakości, ale okazało się, że nasz aparat ma brudną matrycę i po świętach nam go wyczyszczą, więc następnym razem postaramy się o lepsze.![]()
![]()
![]()
![]()

Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)