Melisa na razie oswaja się, trzeba na nią uważać, bo bardzo ochoczo ciągnie ją do drzwi. Chodzi i gada. Ciągle gada jak najęta. Nie daje się złapać. Ale jak już w ręce wpadnie to miziankom nie ma końca i krewetkuje i mruczy i ugniata. I w uszy można maść wpuścić i oczy można zakroplić.
Tymek i Melisa
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tymek bardzo dobrze odnalazł się w domowych pieleszach. Poduszki, miękkie fotele, kocyki są jego. Ze stadem funkcjonuje zgodnie. Pogania sie z Peetą, bo dziewczynki się go trochę boją, jest chyba za duży dla nich na dzikie harce. Z Tristanem wymierzą sobie czasami kontrolnie po razie, ot życie
- to był fotel Tosi, ale KTOŚ ja wykolegował i teraz on tam głównie sypia
Melisa na razie oswaja się, trzeba na nią uważać, bo bardzo ochoczo ciągnie ją do drzwi. Chodzi i gada. Ciągle gada jak najęta. Nie daje się złapać. Ale jak już w ręce wpadnie to miziankom nie ma końca i krewetkuje i mruczy i ugniata. I w uszy można maść wpuścić i oczy można zakroplić.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Tymek ABSOLUTNIE odnalazł się w domu
to jest fotel Maxa i Maxa piłka
a to jest Boxtelkowa poduszka

to jest fotel Maxa i Maxa piłka
a to jest Boxtelkowa poduszka
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
nie mam zdjęć
, ale za to mam garść informacji
Tymek - cudowny, absolutnie cudowny (każdego dnia dziękuję, że wtedy w styczniu miał tyle sił aby wrócić), w domowych pieleszach odnalazł się jakoś w 24 godziny
, psy oswoił w tydzień i już nie raz klepnie Maxa po zadku i ogonie
, śpi na kanapach, fotelach i poduszkach w milionie pozycji i wcale nie jest zainteresowany ani otwartym oknem, ani korytarzem. Leloch i barankująca krewetka
Okrzepł, nabrał masy - jest wielki i PIĘKNY
Melisa - połowę od Tymka mniejsza, no dobra może 1/3
, taki mały szplin i gaduła. Dłużej, długo dłużej się aklimatyzowała, ale o dziwo nie do przestrzeni i psów, ale do ludzi. Przybiegała, gadała, ale złapać się nie dała. Noooo ale jak już ją człowieku złapałeś to dzikie wygibasy i love, love, love.
W ostatnim tygodniu jednak nastąpiła przemiana i mała wieśniaczka została naczelnym lelochem. Ma swój rytuał z moim mężem. On do niej mówi "Melisa kulululu", a ona zaczyna wić się jak piskorz
Nadal trzeba uważać przy drzwiach wejściowych, bo korytarz ją kusi, oj kusi. No ale ten bilet był tylko w jedną stronę
I On i Ona mają ogromna słabość do mojego męża, a on do nich
Chyba po raz pierwszy od śmierci Julka poczuł tę więź, która łączyła go z naszym biało - rudym wielkoludem 
Tymek - cudowny, absolutnie cudowny (każdego dnia dziękuję, że wtedy w styczniu miał tyle sił aby wrócić), w domowych pieleszach odnalazł się jakoś w 24 godziny
Melisa - połowę od Tymka mniejsza, no dobra może 1/3
I On i Ona mają ogromna słabość do mojego męża, a on do nich
Moje Tymczaski kochane
kikin pisze: I On i Ona mają ogromna słabość do mojego męża, a on do nichChyba po raz pierwszy od śmierci Julka poczuł tę więź, która łączyła go z naszym biało - rudym wielkoludem
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
-
BEATA olag
Tymek zyskał nowy pseudomin...doberman
bo wieeelki i czarny
normalnie niedługo go nie podniosę
Melisa wygląda przy nim jak daleka uboga krewna

bo wieeelki i czarny
normalnie niedługo go nie podniosę
Melisa wygląda przy nim jak daleka uboga krewna
Moje Tymczaski kochane
GWIAZDA
która w przeciwieństwie do swojego brata ma straszne ciągoty na dwór
"niestety" u mnie nie ma domu wychodzącego 
która w przeciwieństwie do swojego brata ma straszne ciągoty na dwór
Moje Tymczaski kochane
Spacerów sie zachciało 
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤