Lamia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Piękny happy end :-)
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
To wieści od Niezwykłej Lamii, myślę, że z ciepłymi uściskami dla Jaggal:
"Lamija jest kosmitką
o czym pewnie każdy w fundacji wie, ja się dopiero przekonałam. wystarczył jej tydzień i zachowuje się jakby mieszkała tu ze mną od zarania dziejów. Jej poziom ufności do człowieka i potrzeba człowieka są niewiarygodne. Myślę sobie, że musiała dużo więcej złego w życiu zaznać od innych futrzastych niż od ludziów. Na samym początku nie było łatwo z podawaniem leków. teraz otwiera dzioba szeroko, a podczas kroplówkowania mruczy... widział ktoś kiedy coś takiego?
i żadnego foszka, po wyjęciu igły gotowa od razu się miziać i bawić. ja od razu czułam, że to przeznaczenie...
"
Kosmiczna Lamia

"Lamija jest kosmitką

Kosmiczna Lamia

BB 

Okropnie smutno. Lamia była cudowny, ciepłym, kochającym kotem, który wyjątkowo zapisał się w mej pamięci - nie tylko dzięki tej sławnej, brawurowej ucieczce, ale przede wszystkim ze wględu na swój wspaniały charakter.
Basik, jaggal - ściskam was bardzo mocno.
Basik, jaggal - ściskam was bardzo mocno.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2017, 12:47 przez saszka, łącznie zmieniany 2 razy.
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.