Pędzel

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
filo

Post autor: filo »

Pędzel jest potężnym kocurem we wszystkich wymiarach. Łącznie z rozmiarem w pasie :lol:
Awatar użytkownika
domonika

Post autor: domonika »

Ten wymiar akurat mnie nie dziwi ::
filo

Jedziemy dzisiaj obejrzeć kocurka, bo nam koza coś ostatnio zaczęła kuleć. Mam nadzieję, że wycieczka mu się spodoba :palacz:
filo

Pan Doktor kazał Pędzelka odchudzić!
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

filo pisze:Pan Doktor kazał Pędzelka odchudzić!
jak śmiał :twisted:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
zuzk

Post autor: zuzk »

No trudno...Trzeba zmienić doktora ;- )
filo

To jeszcze dodam, że Pędzelka ma być o 1/3 mniej :fear: :fear: :fear:
filo

Pędzel postanowił się na mnie obrazić, że zostawiłam go na dłużej samego jedynie z dochodzącą opieką. Siły woli na realizowanie postanowienia wystarczyło mu na godzinę :lol:
filo

Pędzelek to ciamajda. Taki wielki kocur, a ciągle ktoś chce go bić. Pędzel nie pozostaje dłużny, więc mam ostatnio w pełnym repertuarze kocurze dyskusje.
filo

Pędzelkowi nie pasuje bycie na diecie. Odkrywa nowe smaki. Wiecie jak pyszny jest sos musztardowy od mięsa! Zwłaszcza jak się wylizuje pusty garnek po takim sosie....
Zurha

Post autor: Zurha »

Wyobrażam sobie... Pewnie niezła konkurencja do curry majo, które tez ponoć grzechu warte :P Szybko kociaste mnie nauczyły, żeby jedzenie nieschowane jest jedzeniem polizanym.
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

Zurha pisze:Wyobrażam sobie... Pewnie niezła konkurencja do curry majo, które tez ponoć grzechu warte :P Szybko kociaste mnie nauczyły, żeby jedzenie nieschowane jest jedzeniem polizanym.
Gdy jeszcze mieliśmy współlokatorów pierwsze spotkanie zaczynaliśmy od wyłożenia podstaw:
- jak zostawisz jedzenie na stole/blacie - Nutek je zje
- jak zostawisz kanapkę - Nutek ją zje
- jak zostawisz schaba - Nutek go zje
- jak zostawisz pączka lub sernik - Nutek też je zje ::

Filo - co się dziwisz, ten sos jeszcze pachnie mięsem, to tak trochę jak posiłek homeopatyczny - mięsa już nie ma ale leżało obok ::
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

misiosoft pisze:
Zurha pisze:Wyobrażam sobie... Pewnie niezła konkurencja do curry majo, które tez ponoć grzechu warte :P Szybko kociaste mnie nauczyły, żeby jedzenie nieschowane jest jedzeniem polizanym.
Gdy jeszcze mieliśmy współlokatorów pierwsze spotkanie zaczynaliśmy od wyłożenia podstaw:
- jak zostawisz jedzenie na stole/blacie - Nutek je zje
- jak zostawisz kanapkę - Nutek ją zje
- jak zostawisz schaba - Nutek go zje
- jak zostawisz pączka lub sernik - Nutek też je zje ::

Filo - co się dziwisz, ten sos jeszcze pachnie mięsem, to tak trochę jak posiłek homeopatyczny - mięsa już nie ma ale leżało obok ::
u nas Tristan zje ABSOLUTNIE wszystko co pozostanie na chwilę bez nadzoru, nawet suchy chleb

ostatnio podejrzewam, że on lub świnkokot ukradli i zjedli zanim się zorientowałam pęto kiełbasy :diabel:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
filo

Zapomniałyście o wędzonych rybach, które zjedzą nie tylko przez opakowanie, ale jeszcze przez materiałową siatkę, w której przynoszę zakupy i to zanim zdążę ściągnąć kurtkę i buty po wejściu do domu.
filo

Wiecie co mnie nieustannie zadziwia? Pędzel ani razu u mnie nic nie zasikał. Pięknie korzysta z kuwety. A z innymi kotami wcale nie ma łatwego życia. Ostatnio ciągle się kłócą z Kacprem i Łasikiem.
Zrozum kota :roll:
ODPOWIEDZ