Synuś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- KrisButton
Synka nie ma, umarł dzisiaj, nie mam sił na pisanie ale chcę żeby wszyscy wiedzieli, że cudowny, kochany, śliczny kotek odszedł tam gdzie Go już nic nie boli i nie musi płakać
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
-
ku*wa tak mi źle

Synku....[']
Jacek i Kasia także kibicowali i choć tęsknili za Tobą, to cieszyli się, że masz szansę na choć kilka chwil zaopiekowany, w ciepłym, z pełną miską i poduszką do spania...
teraz wszyscy będziemy tęsknili
niech Ci będzie lepiej tam, po drugiej stornie, gdzie już Cię nic nie będzie bolało...

Synku....[']
Jacek i Kasia także kibicowali i choć tęsknili za Tobą, to cieszyli się, że masz szansę na choć kilka chwil zaopiekowany, w ciepłym, z pełną miską i poduszką do spania...
teraz wszyscy będziemy tęsknili

niech Ci będzie lepiej tam, po drugiej stornie, gdzie już Cię nic nie będzie bolało...
nie mogę, Kot na mnie leży.
Straszliwie mi przykro
Synusiu
Krzysiek, Natalia, zrobiliście wszystko, co było można.... Wszyscy zrobiliście wszystko, co było można... Czasem to wszystko... to za mało
Tulę mocno!

"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Cały czas siedzę i biedzę nad tym, co się właściwie stało i jak do tego doszło. My z Krzyskiem nic nie mogliśmy dla niego zrobić, ale zastanawiam się, czy coś, a jeśli tak, to co przeoczyli lekarze. Wetka na Mieszka wprawdzie powiedziała, że rzadko, ale jednak zdarza się, że podczas podawania kroplówki dochodzi do obrzęku płuc, niewydolności krążeniowo-oddechowej, np. z powodu zatoru, i jeśli dobrze pamiętam, to do grupy ryzyka zaliczyła koty z płynem w płucach. A Synuś musiał go mieć, bo oddech miał ciężki i zdażały mu się napady duszności. RTG też nie kłamało, gorzej z interpretacją. Pytanie jeszcze skąd ten płyn, czy to jednak FIP, czy ostre zapalenie płuc. A serce mu badali? Wyczytałam, że przy kardiomiopatii przerostowej w płucach też gromadzi się płyn. Sorry, że tak drążę, wiem, że tylko sekcja może dać odpowiedź, na co Synuś chorował. Po prostu wściekła jestem, że tak się skończyło.