Przesunięty przez: Niebieska Nie 10 Maj, 2020 13:54 |
Reportaż o FKP |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka L.
Agnieszka Ludorowska
|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2017 16:50
|
|
|
Nobody, really :-/? Misiosoft, wyglada na to, ze spotkanie bedzie kameralne ;-). |
|
|
|
 |
Cotleone
Don Vito & co

|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2017 18:00
|
|
|
Ja niestety w tą sobotę pracuję. Odrabiamy 14.08. |
_________________ Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett) |
|
|
|
 |
filo
|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2017 22:02
|
|
|
Ja mogę wpaść, ale to będzie monotonne, bo DT jest banalny - rano sprzątasz kuwety, potem ktoś rzuca pawiem, potem spadnie doniczka, ktoś narobi w kącie. Zanim się zorientujesz ktoś zje twoje śniadanie itd. itd. a w nocy pójdziesz na kanapę, bo się w łóżku nie zmieścisz... |
|
|
|
 |
kikin

|
Wysłany: Sro 06 Wrz, 2017 06:51
|
|
|
filo napisał/a: | Ja mogę wpaść, ale to będzie monotonne, bo DT jest banalny - rano sprzątasz kuwety, potem ktoś rzuca pawiem, potem spadnie doniczka, ktoś narobi w kącie. Zanim się zorientujesz ktoś zje twoje śniadanie itd. itd. a w nocy pójdziesz na kanapę, bo się w łóżku nie zmieścisz... |
|
_________________ Moje Tymczaski kochane Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta |
|
|
|
 |
misiosoft
The Pasiuczers

|
Wysłany: Sro 06 Wrz, 2017 08:09
|
|
|
filo napisał/a: | Ja mogę wpaść, ale to będzie monotonne, bo DT jest banalny - rano sprzątasz kuwety, potem ktoś rzuca pawiem, potem spadnie doniczka, ktoś narobi w kącie. Zanim się zorientujesz ktoś zje twoje śniadanie itd. itd. a w nocy pójdziesz na kanapę, bo się w łóżku nie zmieścisz... |
przychodź przychodź, i tak masz do pogadania z M
czy godzina 16 pasuje zainteresowanym stronom? adres podam na PW.
i oczywiście zapraszam więcej wolo! |
Ostatnio zmieniony przez misiosoft Pią 08 Wrz, 2017 10:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kiniek

|
Wysłany: Sro 06 Wrz, 2017 19:09
|
|
|
w razie czego mogę telefonicznie po urlopie lub zaprosić do siebie, ale pewnie nie dopowiem nic co wcześniej zostanie powiedziane. |
_________________ "Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!" |
|
|
|
 |
Agnieszka L.
Agnieszka Ludorowska
|
Wysłany: Sob 09 Wrz, 2017 11:20
|
|
|
@Filo czy mogę Ciebie zacytować w tekście, kiedy powstanie ? Przepraszam, ze się nie odzywałam, ale nie dostałam na maila powiadomień o odpowiedziach. Ludzie luz, kto nie może dziś, na tego przyjdzie pora kiedy indziej |
|
|
|
 |
Agnieszka L.
Agnieszka Ludorowska
|
Wysłany: Pią 03 Lis, 2017 23:43
|
|
|
Witajcie ponownie,
Przepraszam za dłuższy okres milczenia, ale praca zawodowa mnie przygniotła, dopiero zaczęłam uzyskiwać jaki taki balans. Pomysłu nie porzuciłam, odwiedziłam do tej pory dwa zakocone mieszkania ;-). Czy ktoś jeszcze byłby skłonny pokazać mi blaski i cienie życia pod jednym dachem z kotem/kotami? Może być przyszły weekend, ale się nie upieram. |
|
|
|
 |
Cotleone
Don Vito & co

|
Wysłany: Pon 06 Lis, 2017 12:54
|
|
|
W przyszły weekend (tj. 11-12 listopada) część wolontariuszy będzie na Wystawie Kotów Rasowych w Arenie. Jak zawsze będziemy sprzedawać gadżety, zachęcać do adopcji i zbierać karmę dla kotów wolnożyjących. Jeżeli miałabyś ochotę poznać taką część fundacyjnej działalności, to zapraszamy |
_________________ Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett) |
|
|
|
 |
Agnieszka L.
Agnieszka Ludorowska
|
Wysłany: Pon 06 Lis, 2017 21:34
|
|
|
Super pomysł, dzięki za informację! A w jakich godzinach to się będzie odbywało? |
|
|
|
 |
misiosoft
The Pasiuczers

|
Wysłany: Pon 06 Lis, 2017 22:03
|
|
|
Agnieszka L. napisał/a: | Super pomysł, dzięki za informację! A w jakich godzinach to się będzie odbywało? |
http://felisposnania.eu/wystawy.php
sobota 10-17
niedziela 9-16
jeśli przyjdziesz, to zadzwoń do mnie i wpuszczę Cię jako wolontariusza |
|
|
|
 |
Agnieszka L.
Agnieszka Ludorowska
|
Wysłany: Wto 07 Lis, 2017 08:25