Dziękujemy bardzo za słowa otuchy

Szczególnie duży baran dla Astor - dokładnie dwa lata temu poznałam tę piękną damę - ale ten czas leci!
Codusiowi zrobiła się znowu nieładna łapka - Cody podnosi ją podczas chodzenia

Rozpoczęliśmy zatem standardową procedurę - rozmiziać amanta i wmasować lek podczas przytulasów. Codisławski jest rzecz jasna obrażony i nie bardzo ufa tej dużej... W ogóle to kto by tej dużej ufał? Non stop chodzi z tymi transporterami, na pewno chce kogoś zabrać do weterynarza. Wczoraj duża odwiozła wszystkie lampy dezynfekujące, ale wciąż daje wszystkim jakieś tabletki, mały Rod ma podobno jakieś inhalacje... Co to w ogóle jest za słowo- inhalacje? Barfacje, miziacje, wakacje to ja rozumiem, ale inhalacje brzmi jakoś dziwnie.
Pozwólcie również, że przedstawię teraz, jak przedstawia się piramida ważności w naszym domu:
Siódma rano, człowieki szykują się do pracy. W korytarzu stoi stary komputer, na którym Codul lubi sobie przesiadywać - mówimy o Nim wtedy "nasz informatyk". Z racji, że zrobiło się zimno wyciągam z pudełka kozaki i zaspana odkładam je na komputer. Oburzony wuja pyta: "Dlaczego kładziesz komputer na ulubione miejsce relaksacyjne Babulka?".
Myślę, że komentarz jest tutaj zbędny.