Pierwszy raz chciałam dodać zdjęcie na forum i udało mi się to dopiero za trzecim razem. Niestety nie widzę możliwości edycji swoich postów lub możliwości usunięcia... Trochę bałaganu narobiłam w wątku Kasztelanki.
Czy ktoś może pomóc lub mnie nakierować?
Hej, ja dodałam post i dopiero po chwili zauważyłam że to nie w tym wątku. Osobiście mnie trochę zaskoczyło że nie mogę własnego posta usunąć... ktoś może wytłumaczyć dlaczego? Nie wiem jakie dokładnie są techniczne możliwości forum, ale może warto by pomyśleć o możliwości wprowadzenia takiej możliwości?
Hipiska pisze:Hej, ja dodałam post i dopiero po chwili zauważyłam że to nie w tym wątku. Osobiście mnie trochę zaskoczyło że nie mogę własnego posta usunąć... ktoś może wytłumaczyć dlaczego? Nie wiem jakie dokładnie są techniczne możliwości forum, ale może warto by pomyśleć o możliwości wprowadzenia takiej możliwości?
Hej,
Edytowanie i usiwanie postow jest dostepne w zaleznosci od typu wątku i poziomu uprawnien
Ostatnio zmieniony 30 gru 2017, 22:43 przez Eva, łącznie zmieniany 1 raz.
Eva pisze:zdjęcia muszą być w udostępnionym publicznie albumie, np. na dysku google.
klikasz prawym na fotkę, kopiujesz adres obrazu, idziesz do okna forum, klikasz IMG i wkopiowujesz link
Jakoś mi nie wyszło a robiłam, tak, jak w opisie i teraz Misiu bez zdjęcia... Co mogło pójść nie tak?
Musicie pamiętać, żeby nie pobierać adresu z paska adresu w przeglądarce, tylko adres obrazu (po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na konkretne zdjęcie "Kopiuj adres obrazu" - czasem trzeba w foto "wejść", żeby pojawiła się ta opcja). No a potem oczywiście zmieniamy rozmiar (w400).
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.