Karolek i Tofik
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Toffik tak, jest grzeczny, w nocy ładnie (jak na kota) śpi. Chociaż dalej ma lekką słabość do kwiatów, ale pracujemy nad tym. Za to Karol- w nim to dopiero odezwał się diabełek
zamiast grzecznie spać, tak jak reszta domu, on grasuje po całym parterze. Nie muszę mówić że robi hałasu za 10 kotów
Tak więc poznajemy chłopaków, z dnia na dzień coraz bardziej. Już widzę co który z nich lubi
Wcześniej Karol wydawał mi się typowym kotem indywidualistą- pomyliłam się i to bardzo. Jest taki sam pieszczoch jak Toffik- jak się jednego mizia to trzeba i drugiego - zazdrośnicy
Ale widać też nie mogą bez siebie żyć. Jak Toffik znika z oczu Karolowi, ten miauczy dopóki nie znajdzie brata, i na odwrót.

Tak więc poznajemy chłopaków, z dnia na dzień coraz bardziej. Już widzę co który z nich lubi

Przykre informacje z ds, Toffik odszedł:
Śpij spokojnie kocie [']Prawie 2 tyg temu musieliśmy podjąć ostateczną decyzję. Było już bardzo źle. Kot nie jadł. Na ciele zaczęły mu się robić ropne rany. Mamy drugiego kota z niewydolnością nerek i byłam przekonana że Toffika też uda się wyprowadzić na prostą.
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Oscar Wilde