Karolek i Karolinka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Karolek i Karolinka
Od niedzieli sa u mnie dwa czarne kociaki, siostra i braciszek, czyli Karolek i karolinka
, Mieszkaly wczesniej u Pani z Piastowskiego , ktora ma jeszcze 10 doroslych kotow w domu i Ewa sie zajmuje ta cala sprawa. W poniedzialek bylam z nimi u naszej doktorki, bo maja katar i sa zaniedbane. Dostaly witaminki, antybiotyk , cale sprawdzone zostaly no i teraz trwa leczenie u mnie w domu. Wydaje mi sie ,ze troche lepiej wygladaj, maja wiecej energii i chetniej sie chca bawic, ale Karolek smarka jeszcze mocno. Wstawiam zdjecia i opis 
Imię : Karolinka
Charakter : Na poczatku troche bojazliwa i nieufna , ale jak sie rozkreci to wiedzie prym , pierwsza do zabawy, wszystkie pileczki jej, a jak sie ja zacznie glaskac to taki traktorek wlacza ze hej
Odrobaczenie : w czwartek
odpchlenie : nie
szczepienie : nie
kastracja : nie
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): troche przeziebiona ale w lepszym stanie niz braciszek
Kontakt: Agatab
tel. 600-23-23-68
e-mail: agata@acoptima.pl
Charakter : Na poczatku troche bojazliwa i nieufna , ale jak sie rozkreci to wiedzie prym , pierwsza do zabawy, wszystkie pileczki jej, a jak sie ja zacznie glaskac to taki traktorek wlacza ze hej
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): troche przeziebiona ale w lepszym stanie niz braciszek
tel. 600-23-23-68
Imię : Karolek
Charakter : Otwarty, raczej odwazny w stosunku do ludzi, pierwszy wychodzi z ukrycia i lubi sie bawic, ale troszke zdominowany jest przez siostrzyczke
, chetny do glaskania
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): smarka dosyc mocno, zaniedbany
tel. 600-23-23-68
Charakter : Otwarty, raczej odwazny w stosunku do ludzi, pierwszy wychodzi z ukrycia i lubi sie bawic, ale troszke zdominowany jest przez siostrzyczke
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): smarka dosyc mocno, zaniedbany
tel. 600-23-23-68
- drevni.kocur
- fuerstathos
- fuerstathos
- fuerstathos