Moderatorzy: crestwood, Migotka
Jacy Oni podobni... już przywykłam do widoku przepędzanego Jacusia z kosza na pranie, z umywalki, z drapaka... Tzn. to z pewnością nie jest przepędzanie... to jest bardzo dobrze uargumentowanemisiosoft pisze: w naszym domu pojawiło się nowe legowisko, takie na wypasie od Geronde. Kupiłam tylko jedno i teraz widać jak ustawiają się kolejki do niegoa Kardamon potrafi bezczelnie zaczepiać Fionę jak leży w legowisku tak długo, aż ona się podda i wyjdzie a wtedy on wskakuje
o to to, uzywa bardzo dobrych argumentówHania_BM pisze:Jacy Oni podobni... już przywykłam do widoku przepędzanego Jacusia z kosza na pranie, z umywalki, z drapaka... Tzn. to z pewnością nie jest przepędzanie... to jest bardzo dobrze uargumentowanemisiosoft pisze: w naszym domu pojawiło się nowe legowisko, takie na wypasie od Geronde. Kupiłam tylko jedno i teraz widać jak ustawiają się kolejki do niegoa Kardamon potrafi bezczelnie zaczepiać Fionę jak leży w legowisku tak długo, aż ona się podda i wyjdzie a wtedy on wskakuje
Pewnie nie, bo już jednak parę miesięcy są osobno.Hania_BM pisze:Ciekawe czy gdybys wpadła w towarzystwie to czy bracia by sie poznali...