Nebraska, zwana w domu Łatką
Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
żeby nie było, że Alabamcia ma w wątku więcej zdjęć

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
powinnam dostać jakąś nagrodę za wymyślanie postów z niczego
(byle to nie był kolejny kot
)
dziewczynki zdrowe, zadowolone, z odpowiednim sobie dystansem do człowieka, czekają na swój, tylko swój dom, to czy się doczekają to inna inszość, może szybciej wygram w totka
to koty stworzone do życia w stadzie i dokarmiania przez człowieka, a w zamian mamy całkiem urodziwe, dwie biało - czarne panny, do podziwiania na odległość
żeby nie było, po 3 latach doczekałam się, że Alabama raz, jak na razie jedyny, pozwoliła przez chwilę siedzieć mi na tej samej kanapie co i ona

dziewczynki zdrowe, zadowolone, z odpowiednim sobie dystansem do człowieka, czekają na swój, tylko swój dom, to czy się doczekają to inna inszość, może szybciej wygram w totka
to koty stworzone do życia w stadzie i dokarmiania przez człowieka, a w zamian mamy całkiem urodziwe, dwie biało - czarne panny, do podziwiania na odległość
żeby nie było, po 3 latach doczekałam się, że Alabama raz, jak na razie jedyny, pozwoliła przez chwilę siedzieć mi na tej samej kanapie co i ona
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Ale zobacz jak doceniasz ;-)kikin pisze:żeby nie było, po 3 latach doczekałam się, że Alabama raz, jak na razie jedyny, pozwoliła przez chwilę siedzieć mi na tej samej kanapie co i ona![]()
![]()
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Alabama: "generalnie nie lubię ludzi, ale ewentualnie mogę z nimi spać"
pod tą białą kołdrą śpi moje dziecko

pod tą białą kołdrą śpi moje dziecko
Moje Tymczaski kochane
Alabama dała ostatnio się pogłaskać
była tak zaspana i wyjątkowo mało czujna, że dobre 2 minuty sobie ją pogłaskałam, zanim przeniosłam ją z jednego kocyka na drugi
, Nebraska za to ostatnio, tak sprytnie wywinęła się z rąk mojego m, że skończył z biniolem na oku
- takie to słodkie maleństwa 
Moje Tymczaski kochane
Nebraska

Ostatnio zmieniony 05 wrz 2018, 9:01 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Tymczaski kochane
Chciałam tylko dać znać, że dziewczynki żyją, mają się dobrze, nic się u nich nie zmieniło. Zadowolenie z status quo, może tylko czasami mieszać się z frustracją, że domku stałego na horyzoncie brak. W moich warunkach na pewno nic się nie zmieni, to znaczy dziewczyny nie zaczną być nagle mega miziakami, zresztą czy wtedy ktoś zwróciłby na nie uwagę? nie wiem 
Z ciekawych obserwacji,zawsze wieczorem lubię popatrzeć do kogo to dziewczynki poszły dupcię przykleić. Przedwczoraj np ten zaszczyt przypadł Grafitowi
czy byl zadowolony nie wiem, ale Grafciu to pacyfista, więc zniósł to z właściwym sobie spokojem.
Z ciekawych obserwacji,zawsze wieczorem lubię popatrzeć do kogo to dziewczynki poszły dupcię przykleić. Przedwczoraj np ten zaszczyt przypadł Grafitowi
Moje Tymczaski kochane
Alabama pcha się do łózka, czasami i wówczas muszę udawać że jej nie widzę 
a w ogóle zaczął się sezon kominkowy i kot jest przeszczęśliwy
a w ogóle zaczął się sezon kominkowy i kot jest przeszczęśliwy
Moje Tymczaski kochane
https://forum.kocipazur.org/viewtopic.p ... 231#260231
u Alabamy i Nebraski też ok, choć własny dom przydałby im się bardzo
może Gwiazdor je zaadoptuje

może Gwiazdor je zaadoptuje
Moje Tymczaski kochane
Gwiazdor to przynosi, a nie zabierakikin pisze:https://forum.kocipazur.org/viewtopic.p ... 231#260231
może Gwiazdor je zaadoptuje![]()
![]()
nie odbieraj mi resztek nadziei w ten przedświąteczny czasfilo pisze:Gwiazdor to przynosi, a nie zabierakikin pisze:https://forum.kocipazur.org/viewtopic.p ... 231#260231
![]()

Moje Tymczaski kochane
Przerób je na reniferki, to może będą miały szansękikin pisze:nie odbieraj mi resztek nadziei w ten przedświąteczny czasfilo pisze:Gwiazdor to przynosi, a nie zabierakikin pisze:https://forum.kocipazur.org/viewtopic.p ... 231#260231
![]()
to będzie krótka opowieść o tym, jak to jest podjąć najgorszą, ostatnią decyzję w swoim życiu
(złowieszcze fanfary)
Wchodzę wczoraj do domu, zapalam światło w kuchni i moim oczom ukazuje się widok taki oto:
na płycie indukcyjnej siedzi Fiesta z myszą (prawdziwą, aczkolwiek już po tamtej stronie tęczowego mostu) w zębach
dookoła niej wianuszek pozostałych kotów i wszystkie warczą na siebie nawzajem. Towarzystwo rozproszyła moja obecność. Fiesta zwiała do pokoju za tapczan a za nią Melisa. Warczenie odchodzi zza tapczanu. W międzyczasie Fiesta próbuje kulać sobie truchełko po nocnym stoliku
Znowu ucieka za tapczan. Odsuwam tapczan. Melisa zdobyła myszkę, ona łowna była więc już wiem, że nie odpuści, ucieka pod łóżka do pokoju obok. No dobra, zamykam ją tam i pozwalam zjeść kolację. No to miała barfa wczoraj
Miejsca posiłku na szczęście nie odkryłam, więc zakładam, że został skonsumowany
. No, trzeba być myszką o bardzo małym rozumku aby wchodzić do domu, gdzie mieszka 11 kotów

Wchodzę wczoraj do domu, zapalam światło w kuchni i moim oczom ukazuje się widok taki oto:
na płycie indukcyjnej siedzi Fiesta z myszą (prawdziwą, aczkolwiek już po tamtej stronie tęczowego mostu) w zębach
Moje Tymczaski kochane