A co mi się najbardziej spodobało? Gdy młody, bezczelny rezydent jak zwykle postanowił ukraść jej jedzonko, Zorka walnęła go łapą. Jaka ja byłam dumna... Niebawem ochrona nie będzie potrzebna. Miłość do jedzonka wraca?

Śliczności

Moderatorzy: crestwood, Migotka
daliście jej coś innego do jedzenia czy tak sama z siebie?Domcziii pisze:Dzisiaj wieczorem Zorro zjadła całą miseczkę, a z jakim smakiem wylizywała.
A co mi się najbardziej spodobało? Gdy młody, bezczelny rezydent jak zwykle postanowił ukraść jej jedzonko, Zorka walnęła go łapą. Jaka ja byłam dumna... Niebawem ochrona nie będzie potrzebna. Miłość do jedzonka wraca?![]()
Obrazek
Śliczności
Sama z siebie :o na razie nic jeszcze nie zdążyłam zmienić w jej karmieniu. Dzisiaj rano to samo, zjadła całe i nawet szybciej niż zwykle.einfach pisze:daliście jej coś innego do jedzenia czy tak sama z siebie?Domcziii pisze:Dzisiaj wieczorem Zorro zjadła całą miseczkę, a z jakim smakiem wylizywała.
A co mi się najbardziej spodobało? Gdy młody, bezczelny rezydent jak zwykle postanowił ukraść jej jedzonko, Zorka walnęła go łapą. Jaka ja byłam dumna... Niebawem ochrona nie będzie potrzebna. Miłość do jedzonka wraca?![]()
Obrazek
Śliczności
i żeby tak łapą innego kota strzeliła... jestem z niej bardzo dumna