Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że jest u wasDaria pisze:Ostatnio Bambi nawet dał się wyczesać, teraz jest pół kota mniejszy :)To już jest odważy kawaler i jak można się było tego spodziewać wyrosło z niego kawał miziaka

Moderatorzy: crestwood, Migotka
I to jest tak, kiedy nie używa się nicka...Neda pisze:Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że jest u wasDaria pisze:Ostatnio Bambi nawet dał się wyczesać, teraz jest pół kota mniejszy :)To już jest odważy kawaler i jak można się było tego spodziewać wyrosło z niego kawał miziaka
Hahahaha. Sorry, drogie Darie.Bastianka pisze:I to jest tak, kiedy nie używa się nicka...Neda pisze:Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że jest u wasDaria pisze:Ostatnio Bambi nawet dał się wyczesać, teraz jest pół kota mniejszy :)To już jest odważy kawaler i jak można się było tego spodziewać wyrosło z niego kawał miziakaAlbo nick jest imieniem, które ktoś inny ma.
Forumowa Daria to nie ja...
Bastianka to ja...U nas jest Bambosz. Postaram się dzisiaj zdać relację.
Obawiam się, że może tak być... To, co najbardziej mnie niepokoi, to nocne tęskne nawoływania. Chodzi wtedy niespokojny po domu i miauczy zawodząco...Chitos pisze:Może brakuje mu Czarka![]()