Batman

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Ale pozy nie zmienia :D
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Fakt ;)
Chociaż raz był też przy drzwiach wejściowych i w innej pozie, tylko akurat telefonu nie miałam pod ręką;)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Minęło prawie 6 miesięcy od ostatniego badania krwi naszego seniora, zatem trza było wybrać się do lekarza... Trochę baliśmy się "łapanki", dlatego mieliśmy bardzo skomplikowane plany dotyczące wabienia kocura do klatki, by zrobić to w jak najmniej stresujący sposób... Batman nas zaskoczył - przy okazji dyżuru nie schował się standardowo do twierdzy za biurkiem, tylko przycupnął sobie na drapaku - podeszłam, złapałam, przełożyłam do klatki - i następnego ranka nasz starszak był już w gabinecie:) Na wyniki badania krwi czekamy, ale oględziny wypadły rewelacyjnie - z jednym wyjątkiem - paszcza... Sanacja resztek uzębienia nie jest bardzo pilna, ale pewnie za pół roku zrobi się konieczna:/ W sumie to i lepiej, bo czas pod względem temperatury będzie zdecydowanie bardziej sprzyjający...
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Czas już nie będzie sprzyjający na nic, z wyjątkiem zadumy i nostalgii - Batman odszedł do Krainy Wiecznych Łowów...
Po cichutku, nie dając najmniejszej oznaki, że coś niedobrego się dzieje - po prostu zasnął... Jeszcze rano przemykał po kątach, a wieczorem wolontariuszka znalazła go nieżyjącego, położonego na swojej ulubionej miejscówce za klatką...
Ta śmierć nas wszystkich tak zaskoczyła, zwłaszcza w aspekcie IDEALNYCH wyników badania krwi, że poprosiliśmy o sekcję zwłok: bezpośrednia przyczyna śmierci to udar - krew była w oczach i w nosie...
Niestety upały i wiek Batka zrobiły swoje :cry:
Nie byliśmy w stanie ani tego przewidzieć, ani temu w jakikolwiek sposób zapobiec, ale i tak bardzo boli...
Ech, życie...

Bati - będzie nam Ciebie brakować w szpitaliku, byłeś wyjątkowym kociambrem...

Obrazek
Neda

Post autor: Neda »

śpij spokojnie staruszku :cry2:
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Śpij spokojnie [']
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Żegnaj [']
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

Tak smutno... [*]
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Bati, biegaj szczęśliwy za TM [']
Chitos

Post autor: Chitos »

Biegaj szczęśliwy! Mam nadzieję że z nami też byłeś szczęśliwy! Żegnaj przyjacielu! [`]
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Strasznie mi przykro :cry2: zwłaszcza, że udało mi się Go poznać osobiście.
Bati śpij spokojnie [']
Awatar użytkownika
Cotleone

Post autor: Cotleone »

:cry: Bardzo mi przykro
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

Pożegnałem się z Tobą, w Twojej ostatniej drodze, ale serce pełne smutku mam, żegnaj więc Batmanku, Synuś o Ciebie będzie dbał :cry:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Awatar użytkownika
Hannibalek

Post autor: Hannibalek »

Batmanku, tak mi przykro... Twoja śmierć była tak samo niespodziewana i gwałtowna jak odejście Pączka... Trzymajcie się mocno, uściskaj go ode mnie, tyle osób za Wami tęskni...
Do zobaczenia!
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Tak mi przykro, Kochany, tak mi przykro!!!! :cry3:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
ODPOWIEDZ