Monka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Kochani! Monka jest już z nami 4 lata!!!!! Dziękuje!!! Dziękuje Essi, że byłaś na tak! choć zielona byłam i chciałam karmić Puriną (bo myślałam ze karmę z górnej półki daje), dziękuje osobą które zadecydowały, że Monka zostaje w fundacji! Dziękuje wam! Bo mam wspaniałego przyjaciela! Ba! Członka rodziny!
Chitos pisze:Kochani! Monka jest już z nami 4 lata!!!!! Dziękuje!!! Dziękuje Essi, że byłaś na tak! choć zielona byłam i chciałam karmić Puriną (bo myślałam ze karmę z górnej półki daje), dziękuje osobą które zadecydowały, że Monka zostaje w fundacji! Dziękuje wam! Bo mam wspaniałego przyjaciela! Ba! Członka rodziny!

- KrisButton
Ten czas leci nieubłaganie
to 5 rok. Bardzo ważna rocznica. Mimo ze to łatwy kot nie jest kocham ja! Widac ze ona kocha nas!
Kocham ją pomimo jej pacania, gryzienia. Kocham jak mnie slini kiedy jest zachwycona. Kocham ja wymusza jedzenie, mialczac ze przrciez miska jest od dawna pusta, mimo ze zjadła 5 min temu. Kocham ja nawet jak o 4 w nocy stwierdzi se chce szaleć z piłkami. Kocham ja nawet za to że oklacza dekoder od telewizora bo jest cieply i lubi na nim leżeć. Dziękuję Monka ze obdarzylas nas miloscia bo to widac ze ty nas tez kochasz.

Kocham ją pomimo jej pacania, gryzienia. Kocham jak mnie slini kiedy jest zachwycona. Kocham ja wymusza jedzenie, mialczac ze przrciez miska jest od dawna pusta, mimo ze zjadła 5 min temu. Kocham ja nawet jak o 4 w nocy stwierdzi se chce szaleć z piłkami. Kocham ja nawet za to że oklacza dekoder od telewizora bo jest cieply i lubi na nim leżeć. Dziękuję Monka ze obdarzylas nas miloscia bo to widac ze ty nas tez kochasz.