Beti
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Królewna Betinka jest w bardzo dobrej formie!
Śladu po operacji nie ma ani na brzuszku ani na psychice. Dziewczyna wiedzie spokojne życie pełne jedzenia i relaksu w domu tymczasowym
Podczas ostatniej wizyty u dr prowadzącej Betinka miała pobrana krew - wynik okazał się bardzo dobry! Dziewczyna przyjmuje tylko leki osłonowe na wątrobę, co jest istotne po operacji usunięcia woreczka żółciowego.
Beti niesamowicie otworzyła się w relacji z człowiekiem - od jakiegoś czasu śpi ze mną, co mnie niesamowicie rozczula <3
Betinkowy zdjęcia pojawia się niebawem!

Podczas ostatniej wizyty u dr prowadzącej Betinka miała pobrana krew - wynik okazał się bardzo dobry! Dziewczyna przyjmuje tylko leki osłonowe na wątrobę, co jest istotne po operacji usunięcia woreczka żółciowego.
Beti niesamowicie otworzyła się w relacji z człowiekiem - od jakiegoś czasu śpi ze mną, co mnie niesamowicie rozczula <3
Betinkowy zdjęcia pojawia się niebawem!
Co słychać u Betinki?
Dziewczyna wiedzie dostanie życie w domu tymczasowym
Nie dość, ze jest tolerowana przez chłopaków, to dba o relacje w stadzie! Gdy dochodzi do drobnej spiny między nimi, Beti wchodzi do akcji i doprowadza do porządku, jak szeryf!
Zdrowotnie dziewczyna ma się bardzo dobrze
Nie ma żadnych powikłań po operacjach, a Becia przecież miała aż 2… Aktualnie jest na diecie niskotłuszczowej, co niestety nie podoba się dziewczynie… Czasem czuje się jak strażnik jedzenia chłopaków, bo Becia probuje kraść ich jedzenie.
Becia niesamowicie otworzyła się <3 Codziennie śpi ze mną i przychodzi tulić się (gdy wprowadziła się do mnie miała duży problem z tolerancja dotyku). Jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak bardzo rozwinęła się w kontakcie z człowiekiem.
Zdjęcia wkrótce!
Dziewczyna wiedzie dostanie życie w domu tymczasowym

Zdrowotnie dziewczyna ma się bardzo dobrze

Becia niesamowicie otworzyła się <3 Codziennie śpi ze mną i przychodzi tulić się (gdy wprowadziła się do mnie miała duży problem z tolerancja dotyku). Jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak bardzo rozwinęła się w kontakcie z człowiekiem.
Zdjęcia wkrótce!
Cześć 
W tym tygodniu Beti była wizycie u onkologa, ponieważ opiekunkę Beti zaniepokoiły zmiany na nosku. Niestety, Johanna z DT Beti nie była w stanie dotrzeć na wizytę, to ja robiłam za szofera Betki
Mimo, że zmiany wyglądają jak zwykłe strupki, ze względu na historię Betinki z rakiem płaskonabłonkowym, zalecone zostało badanie histopatologiczne tych zmian.
We wtorek jadę z Beti jeszcze raz do kliniki w celu pobrania wycinków do badania i jednoczesnego usunięcia zmian. Jeśli zmiany okazałyby się być nowotworem, będzie to od razu zabieg leczniczy.
Mimo, że Becia jest aniołkiem u weterynarza, to niestety wracała obrażona na mnie. Bardzo ubolewam, że dałam się poznać z tak złowieszczej strony.
Jest za to przecudowna, prawdziwa dama.

W tym tygodniu Beti była wizycie u onkologa, ponieważ opiekunkę Beti zaniepokoiły zmiany na nosku. Niestety, Johanna z DT Beti nie była w stanie dotrzeć na wizytę, to ja robiłam za szofera Betki

Mimo, że zmiany wyglądają jak zwykłe strupki, ze względu na historię Betinki z rakiem płaskonabłonkowym, zalecone zostało badanie histopatologiczne tych zmian.
We wtorek jadę z Beti jeszcze raz do kliniki w celu pobrania wycinków do badania i jednoczesnego usunięcia zmian. Jeśli zmiany okazałyby się być nowotworem, będzie to od razu zabieg leczniczy.
Mimo, że Becia jest aniołkiem u weterynarza, to niestety wracała obrażona na mnie. Bardzo ubolewam, że dałam się poznać z tak złowieszczej strony.

Ostatnio zmieniony 29 paź 2023, 10:42 przez MajaF, łącznie zmieniany 1 raz.
We wtorek Betinka miała biopsje noska, w związku ze zmianami (strupkami), które pojawiły się. Dziewczynka dzielnie zniosła badanie, jak to Beti
Wynik powinien pojawic sie w ciągu 2 tygodni. Jesli zmiany okażą sie rakiem, Beti będzie czekać kolejna operacja. Aktualnie w celach leczniczych usuwa sie fragment zmienionego nosa. Również pomocna w tym przypadku może okazać sie radioterapia. W takim przypadku rokowania są pomyślne, co jest najważniejsze.
Trzymajcie, jednak mocno kciuki, bo Beti naprawdę dużo przeszła i potrzebny jest jej spokój a nie kolejna operacja…

Trzymajcie, jednak mocno kciuki, bo Beti naprawdę dużo przeszła i potrzebny jest jej spokój a nie kolejna operacja…