Beti

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: Migotka, crestwood

Awatar użytkownika
MajaF

Post autor: MajaF »

Trzymamy kciuki! Oby okazało się, że to nic poważnego <3
szukam cię w miękkim futrze kota
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

trzymamy kciuki! Oby wszystko było dobrze! :aniolek: :aniolek: :aniolek:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
MajaF

Post autor: MajaF »

Tydzień temu byłam z Beti na kontroli ze względu na niejednoznaczny wynik badania histopatologicznego. Ze względu na niejasny wynik oznaczony jako "komórki atypowe" pani onkolog zaleciła zastosowania na to miejsce specjalnej maści leczącej raka płaskonabłonkowego. Mamy nadzieję, że nic się jednak tam nie rozwinie :)

Trzeba też pochwalić Beti, bo zapakowanie jej do transportera tym razem trwało trzy sekundy!
szukam cię w miękkim futrze kota
Johanna

Post autor: Johanna »

Obrazek

U Beti czas płynie dość wolno, nie ma śladu po wcześniejszych problemach zdrowotnych. W końcu! Biopsja w zasadzie nie wykazała niczego złego, badanie krwi jest w normie, oprócz nieco podwyższonego mocznika, co jest normalne przy diecie niskotłuszczowej, za kilka miesięcy będziemy powtarzać badanie.
Betinka jest w świtnej komitywie z rezydentami, żyją ze sobą w pełnej harmonii ;) Kto by pomyślał, że tak różne kocie osobowości dojdą do porozumienia?
Dziewczynka coraz bardziej zbliża się do mnie pod względem emocjonalnym, nie ma śladu po bojowej a jednocześnie pełnej lęku koteczce. Beti rozwinęła się niesamowicie! Jestem szczęśliwa, że mogę zobaczyć ją tak swobodą i zrelaksowaną ;)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Super wieści :) Cieszymy się :brawo:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Johanna

Post autor: Johanna »

Morri :serce:
Awatar użytkownika
Migotka

Post autor: Migotka »

Jak się ma Beti?
ODPOWIEDZ