Harley rośnie jak na drożdżach. Na drugim szczepieniu ważył już 3 kg!
Za nim już wszystkie obowiązkowe szczepienia, a dzisiaj również utracił swoją męskość w postaci usunięcia jajek
Podtrzymuję, że jest z niego mały diabeł

mimo wszystko, często jest również kochanym aniołkiem. Cały czas uwielbia położyć się cżłowiekowi na klatce piersiowej i zasnąć głośno mrucząc. Ostatnio nawet zaczął ugniatać moją szyję. Pazurki jednak sprawiły, że zabieg ten był dość bolesny, więc musiałam podłożyć pod łapki dłoń. Nie przeszkodziło to jednak Harusiowi w masażu.
https://www.youtube.com/watch?v=6zmSDf2 ... UE&index=2
Zdrowotnie wszystko u młodego śpiewająco. Jedynym problemem jest cały czas jego zachowanie. Niestety cały czas nie szanuje granic rezydentów z którymi mieszka. Pracujemy nad jego zachowaniem, ale jest na tyle energicznym kotem, że często czas jaki mu poświęcamy nie jest wystarczający. Z drugiej strony jest prawdopodobnie najinteligentniejszym kotem w domostwie. Świetnie radzi sobie z różnymi zabawami na inteligencje i niuchanie. Sam również rozumie, że nieszanowanie granic rezydentów wiąże się często z moją interwencją. Z tego powodu, gdy tylko zobaczy, że ide ich rozdzielić, ucieka i udaje aniołka.
Mimo wszystko, jest przesłodki. Lubi być głaskany, łasi się do człowieka i bardzo lubi jego towarzystwo.