Anielka

Podopieczni Fundacji Koci Pazur

Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka

Awatar użytkownika
Zana

Re: Anielka

Post autor: Zana »

Awatar użytkownika
crestwood

Post autor: crestwood »

Rozkosz w czystej postaci :love:
Awatar użytkownika
Erena

Post autor: Erena »

Nie ma nagrywania, jest mizianie :D
„Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy.” Faith Resnick
Awatar użytkownika
Zana

Anielka, zwana przeze mnie w skrócie Anią, spędza u nie już ponad rok, dając mi codziennie mnóstwo radości i miłości. Kotunia ma cudowny charakter, jest ogromnie wdzięczna, uwielbia być w centrum zainteresowania, głaskana, tulona i miziana. Na widok zbliżającego się do niej człowieka, nawet jeśli to jest nieznany jej jeszcze gość, obraca się z boczku na boczek, obnażając brzuszek, tak prosi o zainteresowanie i głaski, które nigdy ale to nigdy się jej nie nudzą. Tak bardzo kocha i ufa ludziom, zupełnie nie pamiętając, że Ci w stosunku do niej nie zawsze byli jej godni.
Anusia jest w wspaniałej formie, ma wzorowy apetyt, doskonałe urobki kuwetowe. Pomimo tego jednak czeka ją wkrótce co roczna, wizyta kontrolna w gabinecie weterynaryjnym i profilaktyka, czyli badania krwi, moczu, kału i USG, przyjrzymy się też dokładnie jej ząbkom oraz zostanie zaszczepiona szczepieniem ochronnym. Ponieważ Anielka lubi przygody i podróże i jest tak bardzo ufna, mam nadzieję, niemal że pewność, że wizyta owa straszna jej nie będzie.

Filmiki i zdjęcia w chmurze. Po badaniach zdam relację.
Awatar użytkownika
Zana

Najlepszym miejscem do spędzania wolnego czasu dla Anielci jest zewnętrzna wolierka

ODPOWIEDZ