Trzy kociaki szukają domu...

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Ania_A

Post autor: Ania_A »

Udało mi się zrobić kilka zdjęć kociaków, które korzystają z ostatnich słonecznych dni i wylegują się przed oknem. Niestety niedługo zima, a kociaki ciągle nie mają domów. Pokój, w którym przebywają kociaki wymaga remontu, który o ile mogę to odkładam bo nie mam co z nimi zrobić. Jednak bez remontu w pokoju jest zimno więc nie wyobrażam sobie jak będzie zimą.
Kociaki czują się dobrze, coraz bardziej broją i pokazują jak bardzo są pomysłowe :)
Ostatnio znalazłam ich zdjęcia z lipca i dopiero wtedy zauważyłam jak bardzo wyrosły. Solanka przez ten czas zrobiła ogromne postępy. Na początku bała się najbardziej z całej trójki teraz jeżeli przyzwyczai się do kogoś to sama nastawia się do głaskania.
W przypadku Lexusa nie jest aż tak dobrze... widocznie potrzebuje więcej czasu.
Ciągle mam nadzieje, że trafią się ludzie, którzy je pokochają pomimo, że nie są idealne i potrzebują czasu i cierpliwości.

No i oczywiście kilka zdjęć rozbójników:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ania_A

Post autor: Ania_A »

Lexus jest już po kastracji. Jest wzorowym pacjentem, bez problemu zjada lekarstwa i nawet nie denerwuje się bardzo z powodu kubraczka.
Solano początkowo bała się go trochę, ale teraz jest już lepiej. Myślę, że to z powodu zapachu weterynarza i kubraczka, który Lexus ma na sobie.

No i oczywiście kilka nowych zdjęć :
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

Śliczne :)
Obrazek
Awatar użytkownika