Chester
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Siedziałam z tym urwisem tyle czasu to zdjęć napstrykałam. Zdecydowanie nadaje się do przyuczenia do chodzenia na smyczy. Ani przez chwilę mu nóżek "nie urwało". A jest to doskonała metoda, żeby kotek się popsuł.

W domu też jest bardzo żywiołowy

W domu też jest bardzo żywiołowy

KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Chester jest strasznym miziakiem, jak się go tylko weźmie na ręce to zaczyna mruczeć, ugniatać i ciamkać ubranie
Sam nie lubi siedzieć i zawsze się wlecze za człowiekiem. Dziwię się, że chętni nie walą po niego drzwiami i oknami bo jest uroczy

Sam nie lubi siedzieć i zawsze się wlecze za człowiekiem. Dziwię się, że chętni nie walą po niego drzwiami i oknami bo jest uroczy
"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Ale ciężko na zdjęciach czy w opisie przekazać, jaki z niego przytulas.
On nie znosi być sam. To znaczy nic złego w tym czasie nie robi, anie jakaś krzywda mu się nie dzieje, ale wystarczy, że zniknęłam za drzwiami do pokoju i byłam tylko obok to już się żalił pod drzwiami. Sąsiedzi jednak się nie skarżyli, że "coś" wyło pod moją nieobecność.
Nie mam namiarów na dziewczynę, u której waletuje teraz Chester, ale proszę przekaż, żeby mu nie pozwalała ciamkać - ja już go praktycznie oduczyłam.
On nie znosi być sam. To znaczy nic złego w tym czasie nie robi, anie jakaś krzywda mu się nie dzieje, ale wystarczy, że zniknęłam za drzwiami do pokoju i byłam tylko obok to już się żalił pod drzwiami. Sąsiedzi jednak się nie skarżyli, że "coś" wyło pod moją nieobecność.

Nie mam namiarów na dziewczynę, u której waletuje teraz Chester, ale proszę przekaż, żeby mu nie pozwalała ciamkać - ja już go praktycznie oduczyłam.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Pokaz adopcyjny w ten weekend to zdecydowanie był event zorganizowany dla Chestera. On uwielbia taki anturaż. W sobotę brylował.

Był zainteresowany drobiem, ze wzajemnością zresztą:

Nie przeszkadzała mu nawet nawałnica rozentuzjazmowanych dzieciaków

Na koniec uznał, że jest rezydentem Palmiarni i ułożył się na zraszaczu

A co najważniejsze "znalazł sobie" swoją nową panią

Sprzedany Pani w granatowym golfie!
Zadowolenie z wyboru obwieścił przeciągłym V jak victory

W związku z czym w niedzielę uznał, że już nie musi być miłym kotkiem i głośno i wyraźnie obwieszczał, że nie podoba mu się towarzystwo innych kotów.

Był zainteresowany drobiem, ze wzajemnością zresztą:

Nie przeszkadzała mu nawet nawałnica rozentuzjazmowanych dzieciaków

Na koniec uznał, że jest rezydentem Palmiarni i ułożył się na zraszaczu

A co najważniejsze "znalazł sobie" swoją nową panią

Sprzedany Pani w granatowym golfie!
Zadowolenie z wyboru obwieścił przeciągłym V jak victory

W związku z czym w niedzielę uznał, że już nie musi być miłym kotkiem i głośno i wyraźnie obwieszczał, że nie podoba mu się towarzystwo innych kotów.