PTYŚ
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Minął już tydzień od operacji bąbla. Pierwsze 3 ni były potworne jedno oko tak napuchło, że miałam wrażenie że eksploduje, potem pojawiła się ropa, wszystko szło w złym kierunku. Na szczęście nastąpił odwrót i teraz jest nieźle. O ile w takiej sytuacji cos może być nieźle.
Drugie oczko zostało oczyszczone i zaszyte. Za 5 tygodni będzie wiadomo czy wszystko się udało i nie trzeba będzie amputować drugiego oka.
Oczywiście bąbel dostał kołnierz, który w niczym mu nie przeszkadza, nawet we wchodzeniu na 2 metrowego kwiata....
Drugie oczko zostało oczyszczone i zaszyte. Za 5 tygodni będzie wiadomo czy wszystko się udało i nie trzeba będzie amputować drugiego oka.
Oczywiście bąbel dostał kołnierz, który w niczym mu nie przeszkadza, nawet we wchodzeniu na 2 metrowego kwiata....
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
Dawno mnie tu nie było
, a pewnie sporo osób czeka na info o dzieciaku.
Mały bardzo dzielnie zniósł rekonwalescencje, życie w kołnierzu, bardzo szybko zdjęliśmy szwy. Po tym jak się trochę domył, przyszedł czas na prawdziwe imię i sesję
Przedstawiam Wam przystojniaka Ptysia, na zdjęciu także z nowym rudym przyjacielem, moim Frodo.

Mały bardzo dzielnie zniósł rekonwalescencje, życie w kołnierzu, bardzo szybko zdjęliśmy szwy. Po tym jak się trochę domył, przyszedł czas na prawdziwe imię i sesję

Przedstawiam Wam przystojniaka Ptysia, na zdjęciu także z nowym rudym przyjacielem, moim Frodo.

Minęło sporo czasu.......
Z Ptysiem raz było dobrze raz źle oko dawało się we znaki, zaczęło wzrastać ciśnienie w oczku co stawało się dla małego bolesne.
Wczoraj musieliśmy amputować drugie oczko
maluch jest już wybudzony radzi sobie dobrze. Najważniejsze, żeby dobrze się zagoiło.
Z Ptysiem raz było dobrze raz źle oko dawało się we znaki, zaczęło wzrastać ciśnienie w oczku co stawało się dla małego bolesne.
Wczoraj musieliśmy amputować drugie oczko

Głaski dla dzielnego chłopaka 
I ukłony dla Ciebie, Anastasio,
bo wiem, że spooooro emocji musi Cię to kosztować.
Trzymajtas się dzielnie

I ukłony dla Ciebie, Anastasio,

bo wiem, że spooooro emocji musi Cię to kosztować.
Trzymajtas się dzielnie

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
-
- fuerstathos