Borysiątka II

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Kanso zaliczył nieplanowaną kąpiel w wannie :lol: :lol: zdaje się, że bywał tam wcześniej, ale nigdy nie trafił na wodę :lol: :lol: :lol: na szczęście ucierpiały tylko łapki i część podwozia, które zresztą bardzo sprytnie Kanso poszedł wytrzeć w moją pościel :twisted:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Chciałabym także donieść, że Itoshi ostatecznie przemianowany na Stefana, opanował korzystanie z WC KICI :) Poza tym jego nowa rodzina jest w nim absolutnie zakochana :love: :ok:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Domagamy się nowych fotek! :patyk: Takich portretowo ogłoszeniowych :cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Fotki właśnie się obrabiają :) Pamiętam, pamiętam i samobiczuję się w myślach :oops:
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

Morri pisze:Fotki właśnie się obrabiają :) Pamiętam, pamiętam i samobiczuję się w myślach :oops:
pomogę :sado: :sado: :sado:
Obrazek
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

fuerstathos pisze:
Morri pisze:Fotki właśnie się obrabiają :) Pamiętam, pamiętam i samobiczuję się w myślach :oops:
pomogę :sado: :sado: :sado:
:turla:

Fufu Ty zawsze tak chętnie pomagasz :hug2:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Fufu, ja bym się nawet poświęciła w imieniu sprawy nawet codziennie, żebyś tylko... sama wiesz co ::
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

Morri pisze:Fufu, ja bym się nawet poświęciła w imieniu sprawy nawet codziennie, żebyś tylko... sama wiesz co ::
tja... a fotki gdzie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

A zatem. Efekty pogoni za kotami nie są powalające, ale:

Kanso. Dziś kociaki dostały pseudomyszki zrobione z króliczego futerka, które jakichś lat 30 leżało u mojej mamy. W Kanso odezwały się instynkty łowieckie:
Obrazek

Tora. Przyznać trzeba, że chłopak nam pięknieje z każdym dniem :roll:
Obrazek

I Kiara. Głównie przez nią nie wstawiłam zdjęć :evil: no, przyznaję, mam problem ze sfotografowaniem czarnego kota :? Kiara jest obiektywnie ładną koteczką, a na zdjęciach wychodzi :rzygi:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Udało mi się jednak uchwycić na fotce relacje między Kiarą a Torą. Czułość, jaką sobie okazują jest osłabiająca :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Hmm zastanawiają mnie oczy Borysiątek :roll: Zarówno Borysiątka I, jak i Borysiątka II mają dwukolorowe oczy: tzn. niby żółte, ale wokół źrenicy wyraźną zieloną obwódkę, która z czasem jest coraz szersza (u Borysiątek I już przynajmniej pół na pół). Podobno kotom ostatecznie kolor oczu stabilizuje się do drugiego roku życia - czy ktoś bardziej doświadczony może mnie doedukować w tej materii?
Awatar użytkownika
Morri

Na nowym mieszkaniu koty są wyraźnie szczęśliwsze - zarówno rezydentki, jak i tymczaski. Objawia się to ożywioną kreatywnością :: Jako, że mebli w większości jeszcze nie mam, koty nie ustają w eksplorowaniu kartonów - mocno już nadwyrężonych zębem i pazurem :roll: Ostatnio Luna powitała mnie leżąc na ...starej firanie. Musiała ją wykopać z któregoś kartonu :roll: I tak oto powstała zabawa pt. "zakopię coś w firanie i potem będę usiłował(a) to z niej wykopać". Właśnie sobie pomyślałam, że zostawianie kotom kawałka firany jest baaardzo niepedagogiczne :twisted:
Niemniej w weekend będę się starała postrzelać fotki z akcji :cool:
Awatar użytkownika
Morri

Zdjęć z firaną nie będzie :roll: Pojawiły się nowe atrakcje pt. "stara szafa"

:shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Czas na fotorelację z weekendu. Temat przewodni: relaks :D

Że niby piłem?
Obrazek Obrazek

Dla miłośników kocich łapek:
Obrazek Obrazek

Kiara wreszcie wygląda:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

i coś co mnie absolutnie nokautuje:

Obrazek
ODPOWIEDZ