Skala uszkodzeń w obrębie pyszczka jest na pewno większa niż wywalone oko. Mała nie jest w stanie pić ani jeść samodzielnie - może to dlatego, że ciężko oddycha przez nos zapchany strupami. Kolejna wizyta u wet jutro - będzie wiadomo coś więcej.
Drugie oko ciekawie patrzy na świat i każdy ruch człowieka Kicia mruczy, łasi się, wskakuje na kolana
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Morri - a czy osoby, które znalazły kotkę zgłosiły to na policję? Myślę że warto. Pewnie nikt niczego nie widział, ale gdy policja pochodzi i popyta, to może nie zdarzy się to po raz drugi. No i nie będzie, że nie ma znęcania się nad zwierzętami w mieście, bo przecież jest
Wrzucam foty na fejsa. Dodałam logo FKP, aby później nie były zdjęcia wykorzystywane przez oszustów.
Na pewno pojawią się propozycje wpłat, więc ustal proszę co z finansowaniem leczenia i czy czegoś potrzeba (podkłady, jedzenie).
dostałam sygnał ze koleżanki kot tak wyglądał jak go zaatakował nowotwór, wyrzuciło mu oko, krwawienia z nosa i pyska
w razie czego warto pamiętać o tym tropie
jak ona oddycha? przez nos ? pysk? charcze, bulgocze?
poprawił jej się apetyt ?
Marinella, wet stawia na uraz. Wiesz, dziś się okazało, że żuchwa jest pęknięta. Zresztą gołym okiem widać, że jest jakby przesunięta.
Ale jest postęp: dziś wieczorem Chanel zaczęła sama pić
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Najnowsze wieści: dziś Chanel została podkarmiona dożylnie. Oczywiście kolejna porcja leków przeciwbólowych + antybiotyk + dużo miłości. Efekty: gdyby nie to oko byłaby przepiękną trikolorką.
Morri pisze:Morri napisał/a: gdyby nie to oko byłaby przepiękną trikolorką.
Się wytnie i już będzie najpiękniejsza ale dobrze, że małymi kroczkami do przodu.
Na tym przedostatnim zdjęciu wygląda jakby to oko jednak reagowało na światło. Źrenica jest wyraźnie innej wielkości niż na poprzednich zdjęciach. Wet coś na ten temat mówił?