Serena

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

kamilczak

Post autor: kamilczak »

:love:
Aż musiałam mojego kota przytulić po takiej dawce kociej reklamy :)
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

maluchy są cudne
ja pamiatem jak miałam po kilka na stanie to czekałam na zabawienie w postaci wyadoptowania się co do ostaniej sztuki
potem po dwoch dniach błogości i spokoju człowiek się zaczynał rozglądać za nowymi bo tak jakoś pusto
przychodziły nowe i bardzo szybko znowu sie czekało kiedy się szarańcza wyadoptuje :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Mała rośnie jak na drożdżach - mam wrażenie, że jest już dwa razy taka, jak była, gdy do nas trafiła :cool:
Obcych nadal się trochę obawia, mnie chyba traktuje jak zastępczą matkę. Ale chwila zabawy i mizianek i przyzwyczaja się także do nowych twarzy :)
Stały domek czeka - w sobotę planujemy przeprowadzkę :)

Obrazek
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Dodam tylko, że mała to totalna zdrowizna - kociego kataru nie stwierdzono, nic innego też się nie wykluło :) Mała bryka aż miło. W związku z brakiem przeciwwskazań pozwalamy jej pobrykać trochę ze stadem. Szczególną nić porozumienia nawiązała z Torą :) Reszta ucieka w popłochu :lol:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Dziś czipowanie, jutro przeprowadzka do nowego domu :banan:
ODPOWIEDZ