Candance

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

A jak ja się cieszę :) :) :) z relacji widać, że Mufka jest całkowicie sobą :tan: zarówno w kwestii spania z łapkami na twarzy, jak i charakterku względem Maksia :) Uważajcie tylko na plątanie się pod nogami - nieraz bym sobie przez nią zęby wybiła :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

super fotoreportaż
Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Ale dobre wieści :)
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

rewelacja :)
Kurara

Post autor: Kurara »

Morri pisze:A jak ja się cieszę :) :) :) z relacji widać, że Mufka jest całkowicie sobą :tan: zarówno w kwestii spania z łapkami na twarzy, jak i charakterku względem Maksia :) Uważajcie tylko na plątanie się pod nogami - nieraz bym sobie przez nią zęby wybiła :)
Oj plącze się plącze :D Ona zdecydowanie jest WSZĘDZIE! ;)
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

:modly: :modly: :modly: dzięki za taki domek
Sara
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Super, że tak szybko poczuła się u siebie :good:

---

Przy wstawianiu następnych zdjęć proszę pamiętać o ograniczeniach.
Kurara

brynia pisze: Przy wstawianiu następnych zdjęć proszę pamiętać o ograniczeniach.
Oh, przepraszam, niedoczytałam!
Kurara

Witam po rodzinnych świętach w powiększonym gronie :wink: Mufka i Maks są już w świetnej komitywie, brakuje mi tylko spania na yin i yang - Mufka błyskawicznie zorientowała się, że ulubione miejsce spania Maksia to zgięcie moich kolan i równie szybko go stamtąd wykolegowała. Po kilku przepychanka Maks uległ przewadze żywiołu i przeniósł się pod moją pachę, także teraz koty zajmują nam 1/3 łóżka :D W święta też zaliczyliśmy jedyną nieprzespaną noc, kiedy to buraski uznały, że dadzą nam szkołę przetrwania i przez kilka godzin bez przerwy uganiały się po naszej kawalerce, czyli również naszych głowach. Cóż, obawiałam się że tak będzie wyglądać większość nocy, a tymczasem zwykle śpią jak aniołki do 7-8, a nawet 9! więc nie narzekam :cool:
Z ciekawostek zaobserwowałam jak - Mufa atakuje Maksa, a on pacyfikuje ją przyciskając łapami do kanapy i liże, ona się wyrywa, paca łapą, on poprawia uchwyt i liże dalej :D Dzięki temu Maks zyskał kolejną ksywkę "Łagodny olbrzym" :: Poza tym mała jest dzieciakiem pełną gębą, chodząca słodycz i źródło irytacji w jednym - po prostu boska! :wink: Lubi czasem pobyć sam, ale dość szybko jej się to nudzi :) Ładnie je sucha karmę Maksia i chyba troszkę przybrała na wadze (trudno ocenić widząc ja dzien po dniu) wyjada też oczywiście jego porcje jak tylko spuścić je z oka, więc odchudzanie Maksa mamy na całego - sport i dieta :wink:
W wolnej chwili spróbuję złapać jakieś fotki pięknego duetu. Pozdrawiamy!!!! :)
Awatar użytkownika
Morri

A właśnie dziś od rana myślałam, co tam u Maludy :) Chyba ściągnęłam ten post myślami :) jestem przeszczęśliwa, że wszystko się tak ładnie poukładało :) Choć - znając - kotę, byłam pewna, że Maks nie będzie w stanie jej nie pokochać ::
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Pozdrowienia od Mufy, czyli naszej małej Candance :)
Komentarz chyba zbędny ;)
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ